Εργοτέλης | Την Δευτέρα 17/08 ο αγιασμός.Ολες οι κινήσεις.


Την ημερομηνία αγιασμού της ομάδας, έκανε γνωστή, ο Εργοτέλης, μέσω της σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε, ενώ απομένουν ακόμα δυο κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Η ανακοίνωση στην επίσημη ομάδα του Εργοτέλη στα social media:

"Την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 και ώρα 19.00, θα γίνει ο αγιασμός, για την ομάδα του Εργοτέλη στο "Μαρτινέγκο".Καλή αρχή σε όλους".

Τις κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της φετινής σεζόν συνεχίζει ο Εργοτέλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ενισχυθεί με την απόκτηση των Αλέξη Πετράκη, Νίκου Κριθινάκη και του Αντώνη Σκλήβα.

Πρόθεση της ομάδας του Γιώργου Μακράκη είναι να προχωρήσει σε δύο ακόμη μεταγραφές.

Η πρώτη αφορά έναν κλασικό σέντερ και η διοίκηση του Εργοτέλη, βρίσκεται σε επαφή με έναν έμπειρο παίκτη (που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη σε ομάδα Εθνικής κατηγορίας,  με καταγωγή από την Β.Ελλάδα), αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τελική συμφωνία.

Η έτερη μεταγραφή, θεωρείται "κλεισμένη", καθώς πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις "3-4" εν δυνάμει "φοιτητής", που  θα εισαχθεί στην Ιατρική σχολή Κρήτης και  απομένουν τα επίσημα 
αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων για να ανακοινωθεί.Φώτο "κουίζ".



Ο νέος παίκτης του Εργοτέλη είναι από την Ρόδο, ήταν από τους άριστους καθώς  από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) συγκέντρωσε 18.357 μόρια και μπήκε στην Ιατρική σχολή Κρήτης.

Γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1997, έχει ύψος 1.96 αγωνίζεται κυρίως ως σμολ φόργουορντ, έχει 
επιλεγεί για ντραφτ το 2019, ενώ έχει αγωνιστεί στην Εθνική παμπαίδων το 2012 στην Ισπανία, μαζί 
με τους Α.Κόνιαρη και Δ.Φραγκιαδάκη και άλλους γνωστούς πλέον (Μουράτο, Φλιώνη, Ντουζίδη, 
Δίπλαρο), στο τουρνουά "Φιλία", σημειώνοντας σε τρία παιχνίδια 2, 9,και 12 πόντους αντίστοιχα.

Πρόκειται για γιο παλιού αθλητή, που αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α1.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον Εργοτέλη παρέμειναν οι: Ξενάκης, Σακελλαράκης, Καραλής, Αρναουτάκης, Βασιλειάδης και Καρακωνσταντάκης.

Αποχώρησε ο Βασίλης Κομψέλλης, που σταματά το μπάσκετ και θα ξεκινήσει ως προπονητής, καθώς  όπως δήλωσε στο facebook:

“1997-2015 o κύκλος μου σαν παίκτης έκλεισε, συνεχίζω ως προπονητής στις ακαδημίες οι αναμνήσεις άπειρες, οι στιγμές ανεκτίμητες θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα... εύχομαι καλή αρχή με υγεία και μια επιτυχημένη χρονιά στη Β’ Εθνική”... άντε και καλή τύχη μάγκες...”.

Επίσης ο Λ.Μπούμπαρης μάλλον θα φύγει από τον Εργοτέλη για ομάδα τοπικού, καθώς δεν έχει πολύ χρόνο ενασχόλησης με το μπάσκετ, λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων.

Τέλος σύμφωνα με το πλάνο διοίκησης και Γιώργου Μακράκη θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα και κάποιοι νεαροί αθλητές από τις υποδομές, με σχέδιο την αξιοποίησή αυτών, παίρνοντας σημαντικό (για τα δεδομένα τους), χρόνο συμμετοχής.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :



FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.