Δήλωσε συμμετοχή στην Α2 ο ΟΦΗ.


Παρόλο που τα ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα "φανέρωναν" ότι ο ΟΦΗ δεν θα καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στην Α2 Ανδρών τελικά η ομάδα του νησιού μας σήμερα το πρωί (10/07), δήλωσε στην ΕΟΚ, πως θα δώσει κανονικά το παρών  τη νέα χρονιά.
Όπως είχε ξεκαθαρίσει , η επιτροπή μπάσκετ των "ασπρόμαυρων", θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, στο πρωτάθλημα, ώστε να μην "πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων", την μεγάλη προσπάθεια που έκανε τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ, με πολύ θετικό πρόσημο (δεδομένου των προβλημάτων) στην Α2.

Όπως τονίζουν, η επιτροπή θα προσπαθήσει να αναλάβει την ευθύνη, να προχωρήσει ο σύλλογος κανονικά στην πορεία που έχει χαράξει εδώ και τρία χρόνια και ήδη έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια, για ικανή εξεύρεση λύσης.

Η ΕΟΚ έχει ουσιαστικά παρατείνει την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής μέχρι την κλήρωση των πρωταθλημάτων στα τέλη Αυγούστου λόγω της κρίσης στην χώρα.

Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.