Δήλωσε συμμετοχή στην Α2 ο ΟΑΧ. Κοντα σε ανανέωση με Λ.Θεοδωράκη.


Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που  αντιμετωπίζει η χώρα, εχοντας μεγάλο αντίκτυπο στον αθλητισμό, ο ΟΑΧ, δήλωσε σήμερα το πρωί (10/07), την συμμετοχή του στην Α2 Γυναικών. Κοντα στην ανανέωση με Ελευθέριο Θεοδωράκη.
Η χανιώτικη ομάδα που κέρδισε στα μπαραζ την άνοδο στη Α2, δήλωσε συμμετοχή στην κατηγορία και  αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε ότι αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Ωστόσο οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, έφεραν πολλά θέματα πίσω, σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου στην μοναδική Γυναικεία ομάδα, που θα εκπροσωπεί το νησί σε Εθνική κατηγορία.

Αναφορικά με το θέμα προποπνητή, εγινε μια συζήτηση με τον Λ.Θεοδωράκη και να ανανεωθεί η συνεργασία τους και τα πρώτα μυνήματα είναι πολύ θετικά, χωρίς όμως να "περάσουν βέρες" και να γίνει επίσημο.

Παράλληλα εδω και λίγο καιρό καιρό, ο ΟΑΧ,  εχει ξεκινήσει συζητήσεις με κάποιους στόχους (απο Αθήνα), ώστε να βρουν τους κατάλληλες παίκτριες, με σκοπό να κλείσουν τις "τρύπες" στις θέσεις που πονούν, αλλα τα πάντα εχουν παγώσει, ενεκα των Εθνικών εξελίξεων.

Οι Χανιώτες παρακολουθούν στενά τους "στόχους" τους, αλλά ακόμα δεν γίνεται κάποια κίνηση, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ενω ο υπάρχων κορμός αποτελείται απο 7-8 πάικτριες.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.