Το Ηράκλειο συγχαίρει, Εθνική U19, ΕΚΑΣΚ.Επιστροφή Μ.Δραμητινού.


Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει την Εθνική Ομάδα Εφήβων για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων U19 που έγινε στο Ηράκλειο.Επιστροφή Μ.Δραμητινού, στον όμιλο, οριστικά στην Β΄Εθνική.

Η ανακοίνωση του Ηράκλειο:


Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει την Εθνική Ομάδα Εφήβων για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων U19 που έγινε στο Ηράκλειο

Πολλά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση στην Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αλλά και την  Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και τον Πρόεδρο της κ. Μπάμπη Μαρκάκη.

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας και τον προπονητή τουςκ. Ηλία Παπαθεοδώρου για την τιμή που μας έκαναν να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων τις εγκαταστάσεις μας.

Παράλληλα όσον αφορά την ομάδα, έχουμε την επιστροφή στον Όμιλο , ενός παλαιού μέλους και παράγοντα, του Δραμητινού Μανόλη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής, στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, και αναμένεται να είναι ο συνδετικός κρίκος, διοίκησης, ομάδας.

Επίσης, οι όποιες επαφές με ομάδα της Α1 Ανδρών, για συγχώνευση, δεν απέδωσε καρπούς και η ομάδα , θα αγωνιστεί, στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, με τον Δημήτρη Μπόγδανο, να αποτελεί παρελθόν, καθώς επέστρεψε στην Λάρισα, ενώ αναμένονται σύντομα, να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το "κτίσιμο" της ομάδας.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.