Η Ηρακλειώτισσα Νίκη Γιγουρτάκη, στον Ικαρο Καλλιθέας.


Ένα απο τα πιο σπουδαία ταλέντα με προοπτικές, στο χώρο του Γυναικείου Κρητικού μπάσκετ, η Νίκη Γιγουρτάκη, η οποία ξεκίνησε απο την ομάδα του Ηράκλειο και στην συνέχεια (πέρυσι), αγωνίστηκε στον  Παναθηναϊκό , θα φορά απο φέτος τα χρώματα του Ικάρου Καλλιθέας.

Η 19χρονη (1996), Κρητικιά γκαρντ, με συμμετοχές στην Μικτή Κρήτης και με θετικές παρουσίες στα Ενωσιακά πρωταθλήματα της ΕΟΚ και παράλληλα, αγωνίστηκε στην Εθνική παγκορασίδων το 2011.

Η Γιγουρτάκη  αγωνίστηκε για πολλά χρόνια σε διάφορα τμήματα των Ακαδημιών του Ηρακλείου, ενώ είχε συμμετοχές και στην γυναικεία ομάδα, όταν αγωνιζόταν στην Α2, σε ηλικία 14 ετών!!

Πέρυσι λόγω σπουδών μετακόμισε στην Αθήνα, εκεί που ο Παναθηναϊκός, διέκρινε το ταλέντο της, συμμετέχοντας κυρίως στην ομάδα νεανίδων του τριφυλλιού, ενώ πήρε και συμμετοχές στην Γυναικεία ομάδα.

Φέτος ο ο Ικαρος Καλλιθέας, που δείχνει οτι δραστηριοποιείται έντονα,ενίσχυσε τόσο το τμήμα γυναικών όσο και τα τμήματα υποδομών με ταλαντούχες παίκτριες..

Η ομάδα του Γιώργου Ρουμπελάκη μετά την ανανέωση με την 20χρονη φόργουορντ  Βάσω Παπαϊωάννου που κλείνει ήδη 10 χρόνια στον σύλλογο ανακοίνωσε την απόκτηση της 18χρονης κόμπο γκαρντ Άννας- Μαρίας Στεφάνου μαζί με την "δικιά μας" Νίκη, ενώ ήδη έγιναν σημαντικές μεταγραφές και στην ομάδα κορασίδων με την προσθήκη τριών σημαντικών αθλητριών .


Μια προσφορά:

MO club‎  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.