Χωρίς Α.Κόνιαρη στο Παγκόσμιο Εφήβων .


Θα στερηθούν οι φίλαθλοι της Κρήτης ένα σπουδαίο κρητικό ταλέντο, στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα τον Χανιώτη γκαρντ του Παναθηναϊκού Αντώνη Κόνιαρη, που υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στον αστράγαλο  και θα μείνει τρεις μήνες εκτός δράσης.


Ο 18χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του, απο τις Ακαδημίες του Ακρωτηρίου κια στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟ,υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο (αρθροσκόπηση στην ποδοκνημική λόγω οστεοχονδρίτιδας), του τοποθετήθηκε νάρθηκας και πήρε εξιτήριο. 

Το παρήγορο είναι πως ο ταλαντούχος άσος θα προλάβει ένα κομμάτι της προετοιμασίας του Παναθηναικού για τη νέα σεζόν, ωστόσο θα χάσει τις υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 στο Ηράκλειο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Βόλο. 

"Λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Θα είμαι κοντά τους, δίπλα τους και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να πάρουν μια διάκριση και στις δύο διοργανώσεις", δήλωσε ο αθλητής.

Τον άτυχο αθλητή επισκέφθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μια προσφορά: 

MO club‎  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.