Ηράκλειο | Ψάχνουν τα… κομμάτια του παζλ.


Τα τελευταία κομμάτια του παζλ , που θα συμπληρώσουν το νέο ρόστερ του Ηράκλειο για την περίοδο 2014, 15, ψάχνουν η τεχνική ηγεσία και οι παράγοντες του Ηράκλειο, μετά την έναρξη της προετοιμασίας που ξεκινά στις 25 Αυγούστου.Παραμένει ο Πάλλης, θέλει να κρατήσει Παπαδάκη,σήριαλ με Ντιαλό, που πάνε Κριτσωτάκης, Παπαδούλης.
Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά, το Ηράκλειο, περιμένει την οριστική απάντηση του Κώστα Πάλλη για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, αν και  έμπειρος σέντερ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δε θα αλλάξει "στέγη" και απομένει η επιβεβαίωση του ίδιου, (μιας και θέλουν και οι δυο πλευρές), ώστε η η ομάδα να μη μπει στη διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του.

Ο έμπειρος σέντερ θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο και στην Κρήτη κι έχει δείξει τις προθέσεις του.Οι παράγοντες του Ηράκλειο έχουν καταθέσει την πρόταση της  στον Μακεδόνα φορ και αναμένεται τις προσεχείς μέρες να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Επαναπροσέγγιση για Μ.Παπαδάκη.

Πολλές φορές οι δρόμοι από κοινοί γίνονται… παράλληλοι και η επόμενη μέρα βρίσκει τις δύο πλευρές να χαράζουν πορεία διαφορετική. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Μύρου Παπαδάκη και του Ηράκλειο, που ενώ όλα έδειχναν  πως θα υπήρχε  διαζύγιο, καθώς ο ταλαντούχος πλέι μέικερ, είχε προτάσεις απο την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο, το Ηράκλειο επανέρχεται δριμύτερο, καταθέτοντας του προσφορά, που εξετάζει προσεκτικά ο παίκτης, αναμένοντας στο προσεχές μέλλον τις προθέσεις του.

Νέο σήριαλ με Ντιαλό.

Από εκεί και πέρα πυκνό...σύννεφο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του Άλφα Ντιαλό, που έχει δεχθεί πρόταση απο το Ηράκλειο, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του ίδιου, θυμίζοντας έντονα το προπέρσινο σήριαλ, του ίδιου με το Ηράκλειο, όταν είχε δοθεί δανεικός απο το Ρέθυμνο Aegean, και ήρθε στο Ηράκλειο, μήνες μετά.

Προς Παγκράτι Κριτσωτάκης -Παπαδούλης ;

Ένα βήμα πριν την έξοδο, φαίνεται πως βρίσκεται ο ταλαντούχος φόργουορντ (1996, 2.00), Μάνος Παπαδούλης.Ο νεαρός παίκτης που πέρασε με επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, πιθανότατα, θα βρίσκεται στην Αθήνα και εξετάζει πολλές προτάσεις, δείχνοντας έτοιμος, να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Πιθανότατος προορισμός να γίνει "ροσονέρι" στην ομάδα του Παγκρατίου που θα πάει μαζί με τον φίλο του Λευτέρη Κριτσωτάκη, που τελικά προτιμά να αλλάξει "γειτονιά", πηγαίνοντας πιο κέντρο παρά να ξανακατέβει Ηράκλειο.

Να θυμίσουμε οτι δυο παίκτες αποτελούσαν μέχρι πρόπερσι (Κριτσωτάκης και μέχρι πέρυσι ο Παπαδούλης), βασικοί παίκτες της ομάδας των παίδων και των Εφήβων, έχοντας ολιγόλεπτες συμμετοχές στην ομάδα του Ηράκλειο.

Μάλιστα στο Πανελλήνιο Ενώσεων πριν απο τρία χρόνια στην Πρέβεζα, (28-30/04/11) οι δυο αθλητές είχαν διακριθεί με την Μικτή Νότου, έχοντας σημειώσει ο μεν Παπαδούλης 88 πόντους και ο δε Κριτσωτάκης 12. Ο Παπαδούλης έχει κλήσεις και στις "μικρές" Εθνικές.


Στις 25 Αυγούστου ξεκινούν τα "βάσανα".

Από κει και πέρα μέχρι την πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει στις 25/8 δεν αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις. 

Ο Βασίλης Ράλλης περιμένει να δει πόσοι και ποιοι από τους μικρούς της ομάδας θα παραμείνουν στο δυναμικό της και ανάλογα θα κινηθεί για την κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν πειραζει να παιξουν οι μικροι,υπαρχει ταλεντο και πολυ καλα προσοντα στα μικρους του Ηρακλειο ισαξια και καλυτερα απο πολλους