ΟΦΗ | Συμφωνήσαν ΟΦΗ και Γιάννης Λιανός.


Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχωράει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ!Ο επί σειρά ετών παίκτης του Απόλλων Πατρών Γιάννης Λιανός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και αναμένεται σύντομα και επίσημα να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.Και τυπικά Ομιλίτης ξανά ο Κιτσούλης .Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί μετά από 2 έτη παρουσίας ο Τάσος Τραϊανός.
Ο 29χρονος φόργουορντ με το πολύ καλό σουτ ολοκλήρωσε την σεζόν που μας πέρασε με 3,8 πόντους κατά μέσο όρο.

Ο παίκτης είναι γεννημένος το 1985 (08/07). Έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στη θέση forward.

Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών μετά την σπουδαία καριέρα που είχε με τους μελανόλευκους, επέλεξε να αλλάξει σταθμό και παρότι είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες και τελικά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ λόγω και των πρωταγωνιστικών στόχων που έχει στο πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Κιτσούλης (1983-2μμ) θα φοράει και επίσημα τη φανέλα του ΟΦΗ την προσεχή περίοδο στην Α2 μπάσκετ.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε απο την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ αναφέρει: 

«Το μπάσκετ του ΟΦΗ καλωσορίζει ξανά στις τάξεις του τον Βασίλη Κιτσούλη. Ο γεννημένος το 1983 φόργουορντ θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της ομάδας μας στην προσπάθεια που θα κάνει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ».


Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί μετά από 2 έτη παρουσίας ο Τάσος Τραϊανός.

Ο 27χρονος (8-2-1987) ύψους 1.97 small forward υπέγραψε την Τρίτη συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φίλλιπο Βέροιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ημαθίας.

Την περσινή χρονιά είχε συμμετοχή και στα 26 παιχνίδια της κρητικής ομάδας και είχε κατά μέσο όρο 5.5 πόντους και 4 rebounds ανά αγώνα σε 22 λεπτά συμμετοχής.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΡΓΟΥΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ?ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΚΑΣ?