Γ΄Εθνική | Άλλαξε γειτονιά ο Μ.Σακελαράκης.


Άλλαξε γειτονιά και χρώμα φανέλας ο Μάριος Σακελλαράκης, που ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας, στην "Δουκός Μποφόρ" και στο Ηράκλειο με τα "κυανόλευκα", προτίμησε να μεταγραφεί στον Εργοτέλη, στο "Μαρτινέγκο" και να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα".
Το "φλερτ", που υπήρχε εδώ και καιρό ανάμεσα στις δυο πλευρές,  οριστικοποιήθηκε  και θα γίνει γάμος πολύ σύντομα όταν εκδοθεί  η επίσημη ανακοίνωση .

Ο 26χρονος (1,95) γκαρντ / φόργουορντ είχε μια εξαιρετικές χρονιές στην Β' Εθνική και Α2 με το Ηράκλειο, αλλά και παλιότερα με τον Κόροιβο, γεγονός που τον έβαλε ψηλά στη λίστα του Γιώργου Μακράκη και οι διοικούντες της ομάδας δεν έχασαν χρόνο και αμέσως προσέγγισαν τον αθλητή και μετά απο διαβουλεύσεις τον "έκαναν δικό τους".

Αυτή η μεταγραφή αποτελεί ίσως την τελευταία προσθήκη σε ένα πολυάσχολο καλοκαίρι για τον Εργοτέλη, που ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό η  η Πάουερ-λάιν του, που θα εμφανιστεί ανανεωμένη, με την παρουσία τόσο του Σακελαράκη, όσο και του νεοαποκτηθέντα Σ.Γεωργούτσου, αλλά και με την παρουσία του Ανδρέα Ξενάκη.

Και οι τρεις παίκτες αποτελούσαν μέχρι τώρα τον καθοριστικό παράγοντα της απόδοσης της ομάδας τους και στην "μέρα" τους,  διαλύουν τον αντίπαλο.

Αναμφισβήτητα με την προσθήκη Σακελαράκη ο Εργοτέλης αλλάζει επίπεδό (ίσως και στόχους) και γίνεται μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και πλέον απομένει η μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς κόσμου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.