Αλλαγές ώρας αγώνων για ΟΦΗ-Ηράκλειο.

Όπως γνωστοποίησε η Επιτροπή πρωταθλήματος ΕΟΚ, μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Περιστέρι και το Ηράκλειο, ενώ αναμένεται να δεχθεί και το αίτημα του Κόροιβου (αφού συμφώνησε και ο ΟΦΗ)  να   ξεκινήσει το Σάββατο 2 1/2 ώρες νωρίτερα το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α2 ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Κόροιβο.



Υποχρεωτική αλλαγή ώρας για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του που καλείται να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2014 υποδεχόμενος τον Κόροιβο, εχουμε το Σάββατο.

Η ομάδα της Αμαλιάδας έκανε αίτημα προκειμένου να ξεκινήσει νωρίτερα το παιχνίδι καθώς αναχωρεί από την Κρήτη στις 5.30 το απόγευμα και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να μην κάνει δεκτό το αίτημα.

Έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α για την 11η Αγωνιστική της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ 2013- 2014 (1ος Όμιλος) της 5/1/2014, αντί της προκαθορισμένης 17.00, θα διεξαχθεί στις 16.00. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.