Πέντε κορίτσια από την Κρήτη στο 29ο Τουρνουά μπάσκετ Χριστουγέννων της ΕΟΚ.

Πέντε παίκτριες από την Κρήτη κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στο 29ο Τουρνουά μπάσκετ Χριστουγέννων κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» της ΕΟΚ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου.Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τα κορίτσια, (γεννημένα το 1999 και 2000) που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά.Οι συνθέσεις των ομάδων και το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και ο χαιρετισμός του Γιώργου Βασιλακόπουλου.










Συγκεκριμένα η Ιωάννα Γαλανάκη (1,72-Ηρόδοτος), η Παναρετάκη  Κατερίνα (1,78-Αρκάδι),η Δασκαλάκη Φανή (1,73-ΟΑ Χανίων) η Τσιχλάκη Γεωργία(1,84-ΟΑ Χανίων) και η Φραγκιουδάκη Ουρανία (1,68-ΟΑ Χανίων), είναι τα κορίτσια που θα εκπροσωπήσουν το Κρητικό μπάσκετ στη διοργάνωση. Η αθλήτρια του Ηροδότου  και του Αρκαδίου, εντάχθηκαν στην ομάδα "Θάλεια" για τις προπονήσεις και τα φιλικά που θα διεξαχθούν στο Μαρούσι, ενώ οι Χανιώτισσες αθλήτριες εντάχθηκαν στην ομάδα "Ουρανία"
.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου

Προπόνηση

9.30πμ: Κλειώ-Θάλεια

11πμ: Ερατώ-Ουρανία

1η αγωνιστική

5μμ: Κλειώ-Θάλεια

6.30μμ: Ερατώ-Ουρανία

Σάββατο 4 Ιανουαρίου

Προπόνηση

9.30πμ: Θάλεια-Ερατώ

11πμ: Ουρανία-Κλειώ

2η αγωνιστική

5μμ: Θάλεια-Ερατώ

6.30μμ: Ουρανία-Κλειώ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου

3η αγωνιστική

9.30πμ: Κλειώ-Ερατώ

11πμ: Θάλεια-Ουρανία


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.