Ένας χρόνος χωρίς τον Νίκο Γαλυφιανάκη, που δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά μας.

Η περσινή παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν η μέρα που σηματοδότησε ένα μεγάλο κενό στο Κρητικό μπάσκετ καθώς έφυγε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ο ακούραστος εργάτης του μπάσκετ,Νίκος Γαλυφιανάκης, βυθίζοντας στο πένθος τόσο τον ΟΦΗ και το μπάσκετ της Κρήτης, όσο και το Πανελλήνιο.







Ο Νίκος έδινε μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο τους τελευταίους μήνες αλλά δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει το μοιραίο και κατέληξε παραμονή πρωτοχρονιάς του 2012.

Η κηδεία του Νίκου Γαλυφιανάκη,  παρουσία όλων των φίλων του, είχε γίνει στο χώρο καταγωγή του, το Αρκαλοχώρι. 

Την περασμένη Κυριακή 29-12-2013 στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια, πραγματοποιήθηκε (με πλήθος κόσμου), το ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό της Αγ.Βαρβαρας.

Ο Νίκος (άριστος οικογενειάρχης), ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά στο Ηράκλειο, έχοντας μόνο φίλους, τόσο στον χώρο της εργασίας του, έχοντας δουλέψει στην Αγροτική (τότε) Τράπεζα της πόλης, όσο και στον χώρο του μπάσκετ, σε ένα άθλημα το οποίο αγάπησε σαν παίκτης και σαν προπονητής, αφού μεγάλωσε μαζί με την «πορτοκαλί» μπάλα του μπάσκετ. 

Η μοίρα ήταν σκληρή μαζί του και αποφάσισε να τον πάρει από κοντά μας, μόλις στα 49 του χρόνια, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλη την Κρήτη, στους φίλους του και  στην οικογένεια του. Κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει. 

Το συγκινητικό μήνυμα που έγραψε σύζυγός του, Εύα, στο Facebook, και το  τραγούδι που ανέβασε, τα λέει όλα:

"Νίκο, η περσινή παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν η μέρα που σηματοδότησε την αποχώρηση σου. Άνθρωπος αγνός, ηθικός, και αξιόλογος, τρυφερός σύζυγος και πατέρας.Σ ευχαριστούμε που υπήρξες στη ζωή μας"...

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.