Ηρόδοτος | Σε καλό δρόμο παρά τις ατυχίες.

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται η προετοιμασία του Ηροδότου ενόψει της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής κατηγορίας και παρά τις ατυχίες τραυματισμών που έχει.









Οι Αλικαρνασσώτες έκλεψαν την παράσταση στο τουρνουά "Β. Παδουβάς", παρόλο που αγωνίστηκαν με απουσίες και φυσικά βρίσκονται ακόμα σε επίπεδο προετοιμασίας. 

Δεν έλειψαν και τα δυσάρεστα, ωστόσο, καθώς ο Θοδωρής Χωματάς υπέστη ολική ρήξη χιαστού και μηνίσκου, κάτι που σημαίνει ότι μετά τον Μυλωνάκη χάνει κι αυτός το υπόλοιπο της σεζόν.

Παρά τις δύο απώλειες, ο Ηρόδοτος δε θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη και θα καλύψει εκ των έσω τα κενά που δημιουργούνται. Το θετικό είναι ότι οι Πάρης Βαμβακάς (ταλαιπωρούνταν από ίωση και είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής), Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου και Χρήστος Μαυρόπουλος επανήλθαν στις προπονήσεις.

Ο Μανόλης Δημητριάδης είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα προσπάθεια των παικτών του και όπως δηλώνει: "Θα είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής αρκεί να μην υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί".

Ο Ηρόδοτος θα δώσει τρία φιλικά ακόμη πριν την πρεμιέρα: την Κυριακή 29/09 (4 μ.μ., ΒΑΚ) με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη 03/10 (6 μ.μ., Λίντο) με τον Εργοτέλη και την Κυριακή 06/10 (Δύο Αοράκια) με το "Ηράκλειο".
Πηγή: "neakriti.gr"

Το ρόστερ του Ηροδότου:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.