ΟΦΗ | Φιλική νίκη επί του Εργοτέλη.

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε χθες (26/9) ο ΟΦΗ, που φιλοξένησε στο ΒΑΚ τον Εργοτέλη, επικρατώντας με 76-58, σε ένα ματς χρήσιμο για συμπεράσματα. 










Εκτός της νίκης και της καλής εμφάνισης, για τους "ασπρόμαυρους" το ευχάριστο για τον κόουτς Φώτη Τακιανό ήταν η επιστροφή του Βασίλη Βαγενά, μετά από τρία χρόνια, που έπιασε αμέσως δουλειά,  παίρνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής και μπαίνοντας στο πνεύμα της ομάδας.

Δεν αγωνίστηκε ο  ο Πλιούκας, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο ματς με την Κηφισιά το περασμένο Σάββατο.

Με ικανοποίηση, είδε ο  Φώτης Τακιανός την προσπάθεια των παικτών του, ενώ θεωρεί ότι υπάρχει ο χρόνος για να βελτιωθεί η ομάδα και στην αποτελεσματικότητα.

Από την άλλη πλευρά, οι "κιτρινόμαυροι",   παρά τη διαφορά (ομάδα της Γ’ Εθνικής), έδειξε να έχει σημάδια βελτίωσης, πράγμα που ικανοποιεί αρκετά το προπονητικό τιμ του συλλόγου. 

Τα επόμενα φιλικά για τις δύο ομάδες είναι για τον μεν ΟΦΗ το Σάββατο 28/9 με το Ρέθυμνο Aegean, στο Ρέθυμνο, ενώ ο Εργοτέλης θα συναντήσει το Ηράκλειο στο Λίντο, την ίδια μέρα στις 19:00.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.