Ρέθυμνο Aegean | Κάτοικος Ρεθύμνου ο Gregor Arbet.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την συνεργασία της για ένα χρόνο με τον αθλητή Gregor Arbet που αγωνίζεται στη θέση shooting guard, γεννημένος στις 19/06/1983 με ύψος 1,94.








Με αυτήν την λιτή ανακοίνωση των 26 λέξεων η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ, επισημοποίησε την συνεργασία της με τον Γκρέγκορ Άρμπετ.

Επέστρεψε ο Καλαμπόκης.

Ο έμπειρος Έλληνας γκαρντ λόγω διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί δεν προπονήθηκε Τετάρτη και Πέμπτη, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Για το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ την Κυριακή έχει χορηγηθεί ρεπό σε όλους.

Ούτως ή άλλως την Κυριακή στις 20.00 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η πραγματοποίηση η επίσημη παρουσίαση του Ρέθυμνο Aegean στον Δημοτικό κήπο Ρεθύμνου.

Δεν έχει εξασφαλίσει άδεια το κλ . «Μελίνα Μερκούρη».

Αρκετές είναι οι ελλείψεις που έχει το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» για να μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια διεξαγωγής επίσημων αγώνων ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν. 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του GOODnet.gr  εφόσον δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες άμεσα είναι ορατός ο κίνδυνος το «Μελίνα Μερκούρη» να μην πάρει άδεια διεξαγωγής αγώνων και τα παιχνίδια της Ρεθυμνιώτικης ομάδας με Παναθηναϊκό και Ίκαρο Χαλκίδας να μην διεξαχθούν σε αυτό, αλλά σε κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου ή των Χανίων! 

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» ως την Τρίτη 8 Οκτωβρίου (4.00) που είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου (4.00) ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας για την πρεμιέρα της Basket League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών της Basket League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, όπως και το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει το παιχνίδι της πρεμιέρας του Ρέθυμνο Aegean με τον Ίκαρο Χαλκίδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 16.00 το απόγευμα. 

Το ντέρμπι των αιωνίων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός της πρεμιέρας στο άδειο ΣΕΦ, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 19.15 με τηλεοπτική κάλυψη από την Δημόσια Τηλεόραση. Για την 2η αγωνιστική το Ρέθυμνο Aegean θα φιλοξενηθεί στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου, από τον Κολοσσό, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 18.00 το απόγευμα (χωρίς τηλεοπτική κάλυψη). Για την 3η αγωνιστική της Α1 το Ρέθυμνο Aegean θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη» με το παιχνίδι να έχει οριστεί για το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 16.00 με ζωντανή μετάδοση από το Novasports 3. Τέλος, το παιχνίδι με τον Άρη και πάλι στο Ρέθυμνο για την 4η αγωνιστική, θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 16.00 το απόγευμα, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.