Εργοτέλης | Κάνει δικό του τον Μάριο Αρναουτάκη.

Μετά από αρκετά χρόνια ο Μάριος Αρναουτάκης αλλάζει χρώμα φανέλας, καθώς θα αποχωριστεί τα "κυανόλευκα" του "Ηράκλειο" για τα "κιτρινόμαυρα" του Εργοτέλη.

Ο έμπειρος γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τον Εργοτέλη και σήμερα αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό μέρος ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Μακράκης θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Χρήστος Σκάνδαλος, ο οποίος τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα του Φιλαθλητικού. Ο Μάριος Αρναουτάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του «Ηράκλειο», ενώ για δύο χρόνια αγωνίστηκε και στη θυγατρική ομάδα του, το Μίνωα.

Με τη φανέλα του Εργοτέλη έχει αγωνιστεί, πάντως, άλλη μία χρονιά την περίοδο 2007-08. Ο Γιώργος Μακράκης έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα που ακούει στο όνομα Δημήτρης Σταθάκης, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να... μετακομίζει στον ΟΦΗ.
Πηγη:"neakriti.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.