ΟΦΗ | Ο Γ. Δανδάλης νέος πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ.

Μετά το τελευταίο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/7) στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συστάθηκε σε σώμα η νέα επιτροπή μπάσκετ που θα αναλάβει να χτίσει το ρόστερ για την καινούργια σεζόν. 


Πρόεδρος της επιτροπής ανέλαβε ο Γιάννης Δανδάλης που σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναλαμβάνει ενεργό ρόλο και στο τμήμα μπάσκετ μετά το βόλεϊ το οποίο βοηθάει πολύπλευρα τα τελευταία χρόνια.

Νέα μέλη της 11μελούς επιτροπής είναι Ιάκωβος Αγαπάκης και ο ιατρός Γιάννης Ανδριώτης που προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο και θα εκπροσωπεί το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ στο νομό Λασιθίου.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

«Την Παρασκευή 19/7/2013, πραγματοποιήθηκε συμβούλιο στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μεταξύ παλιών και νέων μελών της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ.

Η επιτροπή Μπάσκετ συστήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος : ΔΑΝΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εκπρόσωπος τύπου : ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΣΥΜΕΩΝ

Υπεύθυνος Μάρκετινγκ : ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Team Manager : ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Μέλη :ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΧΩΡΑΪΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΞΗΜΕΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΛΥΡΙΤΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ (νέο μέλος)

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (νέο μέλος)

Ο Ιατρός κος Ανδριώτης, προερχόμενος από τον Αγ. Νικόλαο, ορίστηκε και ως εκπρόσωπος του τμήματος μπάσκετ ΟΦΗ, στο νομό Λασιθίου.»
Πηγη:"creteplus.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.