ΟΦΗ | Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Ριζικές αλλαγές και σε ποσοστό 100% γίνονται στο ρόστερ του ΟΦΗ αφού όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να μείνει κανένας παίκτης από την περσινή ομάδα. Προσπάθεια παραμονής για Κιτσούλη, Τραϊανό αλλά με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στον ΟΦΗ «φουλάρουν» τις μηχανές για την επόμενη σαιζόν και μετά την σύσταση της Επιτροπής Μπάσκετ αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο 10ημερο. Πάντως, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι όπως όλα δείχνουν, ο φετινός ΟΦΗ θα είναι εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.


Οι παίκτες που αποτελούσαν τον περσινό ΟΦΗ έχουν κλείσει ή συμφωνήσει με άλλες ομάδες και ουσιαστικά για τους μόνους που αυτήν την στιγμή είναι «ανοικτή» η παραμονή τους είναι οι Βασίλης Κιτσούλης και Τάσος Τραϊανός. Ωστόσο και με τους δύο, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες έως μηδαμινές αφού αφενός για τον Κιτσούλη ο ΟΦΗ έχει ως αντίπαλο τις μισές ομάδες της Α2 και αφετέρου για τον Τραϊανό έχει παρατηρηθεί διαφορά στο οικονομικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βασίλης Κιτσούλης, βρίσκεται μια ανάσα από τον Φίλιππο Βέροιας, αφού διοίκηση των νεοφώτιστων σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι και απομένουν οι υπογραφές για να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα στην ομάδα της Βέροιας, ο πολυτιμότερος παίκτης του ΟΦΗ.

Ήδη, ο Φώτης Τακιανός βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν ότι στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκεται ένας κοινοτικός σέντερ και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.
πηγή:"gentikoule.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.