Ηράκλειο | Το ξανασκέφτεται για Β΄Εθνική.

Αποφασισμένα να μην καταθέσουν τα όπλα είναι τα μέλη της πρώην επιτροπής μπάσκετ του "Ηράκλειο" που κινούνται μεθοδικά με στόχο η ομάδα να παίξει τελικά στη Β' Εθνική.
Ο έμπειρος παράγοντας κ.Γ.Χαρωνίτης, που έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του προς τον Όμιλο, έστω και την ύστατη ώρα, αποφάσισε να "στρίψει το τιμόνι", ώστε να αποφύγει η αγαπημένη του ομάδα το ναυάγιο.

Παρά την προχθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης του Ομίλου, για την πτώση της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα λόγω της οικονομικής δυσχέρειας, ο κ. Χαρωνίτης και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τους αθλητές που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους με μια ελάχιστη αμοιβή. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενώ παράλληλα τα μέλη της επιτροπής θα δεσμευτούν για την κάλυψη των μετακινήσεων.

Εντός των ημερών θα κατατεθεί η ολοκληρωμένη πρόταση στη διοίκηση του συλλόγου που δεν αποκλείεται να αναθεωρήσει την αρχική της απόφαση.Συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα για να δούμε αν το "Ηράκλειο" παραμείνει ή όχι στη Β' Εθνική.
cretesports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.