Ρέθυμνο Aegean | Γουίλιαμ Χάτσερ και Μάικλ Εφεβμπέρχα στο "μικροσκόπιο" του Κουφού.

Τα δύο τελευταία ονόματα που υπάρχουν στο μπλοκάκι του Στέργιου Κουφού είναι αυτά των Γουίλιαμ Χάτσερ και Μάικλ Εφεβμπέρχα. Ο Χάτσερ (28 ετών, ύψους 1.86) είναι απόφοιτος του κολλεγίου Miami Ohaio και την τελευταία του χρονιά (4ετής 2005-06) είχε σε 29 ματς 14,3 πόντους μέσο όρο. Επίσης, διαθέτει εμπειρία από Ευρωπαϊκές ομάδες, έχοντας αγωνιστεί σε Ντράγκονς (Γερμανία), Σίμπιου (Ρουμανία) και Ντέτσιν (Τσεχία).

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Κύπρο με τον Κεραυνό (ψηφίστηκε από το eurobasket.com ως ο γκαρντ της χρόνιάς, με 13,5 πόντους, 2,5 ασσίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο). 
Ο Στέργιος Κουφός εξετάζει την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα «εκρηκτικό» πλέι μέικερ.

 Ο Μάικλ Εφεβμπέρχα (28 ετών, ύψους 1.93) επανέρχεται στο προσκήνιο για τους «κυανόλευκους», μιας και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο απόκτησής του μετά τη φυγή του Ζακ Ράιτ για την Τσιμπόνα. Ο Νιγηριανός, πολιτογραφημένος Αμερικανός, αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ («3») και φημίζεται για το καλό μακρινό σουτ που διαθέτει.

Ζομπανάκης-Κουφός αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις.
Την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Κωστή Ζομπανάκη στην Αθήνα συνάντηση «κορυφής», όπου και θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ρεθυμνιώτικης ομάδας θα συναντηθεί με τον Στέργιο Κουφό, ενώ το «παρών» θα δώσουν και οι Τάσος Τριαντάφυλλος, Σταύρος Μυκονιάτης και Θανάσης Γιαπλές. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι έχουν επωμιστεί το ρόλο του σκάουτερ, εξετάζοντας εκατοντάδες παίκτες από τις Η.Π.Α., βρισκόμενοι πάντα σε συνεννόηση και επικοινωνία με τον Κουφό.

Η συνάντηση θεωρείται πάρα πολύ σημαντική και κρίσιμη, καθώς ο 48χρονος τεχνικός θα μάθει το ακριβές μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του για να διαθέσει στην απόκτηση παικτών.
Εκτός όμως από τους Αμερικάνους, οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που διαθέτουν σημαντικές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α1. Δίχως αμφιβολία, τέτοια περίπτωση είναι του Νέστορα Κόμματου.
Από κει και πέρα, ο Κώστας Κακαρούδης είναι γνώριμος στο ρεθυμνιώτικο κοινό από την παρουσία του στην ομάδα επί Φώτη Τακιανού. Πέρυσι τα πήγε περίφημα με τον ΚΑΟΔ και ο Στέργιος Κουφός θα τον ήθελε στην ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν, ως μία επιπλέον λύση στις θέσεις των «ψηλών», ενω ιδιαίτερα ελκυστική είναι η περίπτωση του Στέφαν Νάτζφεϊ. 

Επίσης οριστικοποιήθηκε οτι η επίσημη πρώτη προπόνηση του Ρέθυμνο Aegean θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 20 Αυγούστου. 

Επίσης ο Σπύρος Μοτσενίγος, στη  Β’ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σλοβενία,συνεχίζει να έχει καλή παρουσία.

Οι τρεις τυχεροί της ετήσιας κλήρωσης του Ρέθυμνο Aegean
H KAE Ρέθυμνο Aegean, με επίσημη ανακοίνωσή της, έκανε γνωστούς τους τρεις τυχερούς νικητές της μεγάλης ετήσιας κλήρωσης. Οι τυχεροί κέρδισαν από τρία, δύο και ένα ταξίδι, αντίστοιχα, σε εκτός έδρας ματς των «κυανόλευκων» στο νέο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει ότι από τα αποτελέσματα της χθεσινής κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου αναδείχτηκαν οι τρεις νικητές της ετήσιας κλήρωσης της ομάδας μας. Ο πρώτος αριθμός που κερδίζει τρία ταξίδια μαζί με την αποστολή της ομάδα μας με όλα τα έξοδα πληρωμένα είναι ο 5609 και ανήκει στον κύριο Φραγάκη Γιώργο, ο δεύτερος αριθμός που κερδίζει δύο ταξίδια μαζί με την αποστολή της ομάδα μας με όλα τα έξοδα πληρωμένα είναι ο 5506 και ανήκει στον κύριο Παπαδάκη Μιχάλη και ο τρίτος αριθμός που κερδίζει ένα ταξίδι μαζί με την αποστολή της ομάδα μας με όλα τα έξοδα πληρωμένα είναι ο 1422 και ανήκει στον κύριο Δημήτρη Βαλέργα. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, φιλοξενία με πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο της ομάδας, μεταφορά προς και από το γήπεδο με το λεωφορείο μας και τα εισιτήρια του αγώνα».
rethnea.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.