ΟΦΗ | Ο Γιάννης Σμυρνιώτης υποψήφιος.Πετράκης η πρώτη μεταγραφή.

Αλλαγή πλάνων κάνουν στον ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule, στην Κρητική ομάδα βρίσκονται σε επαφές με τον τεχνικό του Αρκαδικού Γιάννη Σμυρνιώτη.Εντυπωσιακά ξεκινάει την μεταγραφική του ενίσχυση ο ΟΦΗ που συμφώνησε  με τον Αλέξη Πετράκη.
Ο «αρχιτέκτονας» του θαύματος της ομάδας της Τρίπολης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του ΟΦΗ και ήδη μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης έγινε γνωστός στο ελληνικό μπάσκετ μέσα από την παρουσία του στον πάγκο του Αρκαδικού. Μέσα σε λίγα χρόνια η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να βρεθεί στο πρωτάθλημα της Α2 παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εικόνα παίζοντας παράλληλα πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στον ΟΦΗ θεωρούν πως ο ικανός προπονητής μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε ασφαλή μονοπάτια και παράλληλα να δημιουργήσει ένα ρόστερ που δεν θα έχει τον ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα αλλά εκείνον του πρωταγωνιστή. Ήδη, εξετάζονται και άλλες λύσεις – όπως γράψαμε χθες με τους Οικονομάκη, Καραγιάννη – όμως ο Σμυρνιώτης δείχνει να είναι εκείνος που έχει πάρει το προβάδισμα.

Από τη στιγμή που θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κρις Χουγκάζ, θα προχωρήσουν άμεσα και τα μεταγραφικά.Να τονίσουμε ότι εκτός από τον Καραδολάμη, πρόταση παραμονής έχει γίνει και στον Μπαλάφα ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Τσερκιτζόγλου.
gentikoule.gr

Παράλληλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Α.Πετράκης  (1987 θέσεις 1 και 2) του Ηράκλειο, αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των "ασπρόμαυρων", καθώς οι δυο πλευρές έχουν έλθει σε προχωρημένες συζητήσεις και έχουν συμφωνήσει.
Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ύστερα από μία λίαν επιτυχημένη πορεία στο Ηράκλειο, με το οποίο είχε την περασμένη σεζόν 219 πόντους σε 29 αγώνες στη Β’ Εθνική.

Την παραίτηση του έκανε γνωστή το μέλος της νεοϊδρυθείσας επιτροπής μπάσκετ Μάνθος Σταθάκης λόγω της μεταγραφής του γιου του στον Εργοτέλη!
Στον ΟΦΗ θεωρούσαν πως ο Σταθάκης θα ερχόταν στην ομάδα και ήδη είχαν γίνει συζητήσεις για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Μάλιστα και ο Μάνθος Σταθάκης ήταν ενήμερος για το ενδιαφέρον που υπήρχε από τον ΟΦΗ για τον γιο του,  αλλά ο μικρός ήθελε Εργοτέλη που είναι Γ’ Εθνική και μπορούσε να παίξει..
Στην ομάδα πληροφορήθηκαν χθες την μεταγραφή του Δημήτρη Σταθάκη στον Εργοτέλη και λίγες ώρες αργότερα ο πατέρας του έκανε γνωστή την παραίτηση του από την επιτροπή του τμήματος μπάσκετ.

Τώρα στον ΟΦΗ ψάχνουν για αθλητές κάτω των 22 ετών και προσθήκη αθλητών από τις Ακαδημίες. Ήδη έχει ακουστεί ότι θα προωθηθεί ένας μικρός γεννημένος του 1998 !!!, ένας από την ομάδα των Εφήβων και άλλος ένας έφηβος που ήρθε εφέτος στην Εφόδου.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.