Ρέθυμνο Aegean |Πρόταση σε Δημάκο.Το βάρος στην περιφέρεια.

Μετά τον Ούρος Ντούνβιακ το Ρέθυμνο προχώρησε και σε μία νέα επίσημη «κρούση» με αποδέκτη τον Γιάννη Δημάκο.
Ο Γιάννης Δημάκος στα 22 του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ, και ίσως τον παίκτη με την μεγαλύτερη εξέλιξη την φετινή χρονιά στην Α2. Ο ταλαντούχος γκαρντ, κατάφερε να είναι ο πρώτος σκόρερ των «ροσονέρι» με 14,5 πόντους μ.όρο και 14ος στην σχετική λίστα της κατηγορίας.
Ο Έλληνας γκαρντ, αποτελεί εδώ και καιρό βασικό στόχο του Στέργιου Κουφού. Η περίπτωση του Γιάννη Δημάκου δεν είναι εύκολη, αφού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων συλλόγων της Α1, αλλά στις τάξεις του Ρέθυμνο Aegean αισιοδοξούν πως θα αποσπάσουν τη θετική του απάντηση.

Επίσης, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση τους Ούρος Ντούβνιακ.
Ο Στέργιος Κουφός εδώ και αρκετό καιρό έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 26χρονου, ύψους 1.90μ., πλέι μέικερ και όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του θα γίνει πράξη. Οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων της ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ και του εκπροσώπου του Σέρβου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλα συνηγορούν στο ότι δεν θα αργήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.
Τέλος, στο στόχαστρο βρίσκεται ο Άγγελος Τσάμης, ενός Έλληνα παίκτη εγνωσμένης αξίας, που θα αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2», κοινώς ενός κόμπο γκαρντ. Ο  Άγγελος Τσάμης (31ετών, ύψους, 1.92), τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον βασικό συντελεστή των μεγάλων επιτυχιών του Κολοσσού Ρόδου.
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Στέργιος Κουφός ρίχνει βαρύτητα στις θέσεις των γκαρντ, ενώ έχει ήδη εντοπίσει το εκλεκτό» του από την αγορά των ΗΠΑ για τη θέση του πλέι μέικερ.
     
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.