ΕΚΑΣΚ | Δέκα οι ομάδες στο τοπικό.

Έληξε χθες η ημέρα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Όπως είχε ήδη προαναγγείλει, ο Ανδρογέας δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα των ανδρών, όπου θα συμμετάσχουν τελικά δέκα ημέρες.
Η Πεδιάδα αποτελεί το νέο... πρόσωπο στα δρώμενα του τοπικού των ανδρών, ενώ τη 10άδα συμπληρώνουν ο Ηρόδοτος, ο Φιλαθλητικός, ο Χάνδακας, το Δειλινό, η Μεσαρά, η Αναγέννηση, ο Σητειακός, η Ακαδημία Ρεθύμνου και ο Κύδων.
Ως γνωστόν ο Ανδρογέας δεν δήλωσε συμμετοχή διότι προτιμήθηκε το μπάτζετ που υπάρχει για τους άνδρες να δοθεί στην ανάπτυξη των ακαδημιών. Και αυτό γιατί υπήρξαν αντιδράσεις για τις λύσεις που προτάθηκαν για προπονητή στο ανδρικό, αλλά και αυτές που πρότειναν οι παίκτες δεν μπορούσαν να καλυφθούν οικονομικά από τη νέα διοίκηση. Οι προπονητές της Ακαδημίας από τον προπονητή Δημήτρη Κασαπίδη θα αρχίσουν 20 Αυγούστου στο γήπεδο του 19ου Δ.Σ. Αγ. Ιωάννη.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ, δύο λιγότερες ομάδες θα συμμετάσχουν στους έφηβους, ενώ αντίθετα υπάρχει αύξηση στους παίδες και τους παμπαίδες. Στα κορίτσια δεν υπήρξαν αλλαγές. Όσες ομάδες πήραν μέρος πέρυσι θα πάρουν και τη νέα σεζόν. Μόνο στο πρωτάθλημα των γυναικών υπάρχει μία... υποσημείωση, καθώς ναι μεν ο Ηρόδοτος δήλωσε κανονικά συμμετοχή, αλλά εφόσον τελικά αδειάσει κάποια θέση στην Α2 γυναικών θα προβιβαστεί και θα μείνουν μόνο τρεις ομάδες στο τοπικό των γυναικών.  
"neakriti.gr-patris.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.