Απάντηση διαιτητών μπάσκετ (ΣΥΔΚΑΚ), στην ανακοίνωση του "ΣΕΠΚ γρ. Κρήτης".

Άμεση ήταν η απάντηση των διαιτητών Κρήτης, αναφορικά με την ανακοίνωση του γραφείου ΣΕΠΚ, που δημοσιεύθηκε σήμερα σε ΜΜΕ και ειδικότερα όσων αφορά στα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν μετά τον 4ο τελικό του γυναικείου πρωταθλήματος ΟΑΧ-Ηρόδοτος...

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, 

            Αναφορικά με την ανακοίνωση του γραφείου σας, που δημοσιεύθηκε σήμερα σε ΜΜΕ και ειδικότερα όσων αφορά στα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν μετά τον 4ο τελικό του γυναικείου πρωταθλήματος, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Αντιλαμβανόμαστε τους «συντεχνιακούς» λόγους για τους οποίους στηρίζετε το μέλος σας Λ.Θεοδωράκη, ωστόσο θεωρούμε αντίφαση απ’ τη μία να τον στηρίζετε (επειδή δε χειροδίκησε και ζήτησε συγνώμη από εσάς!!!!!) κι απ’ την άλλη να ανακοινώνετε δημοσίως «...όχι στις υπερβολικές αντιδράσεις, όχι στο φανατισμό, όχι στην υβριστική συμπεριφορά.......ας αφήσουμε τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους......όχι να μεταθέτουν τις ευθύνες μιας ήττας στη διαιτησία».
            Επειδή δικαιολογείτε το μέλος σας αναφέροντας ότι «δεν χειροδίκησε», υποβάλουμε τα παρακάτω ρητορικά ερωτήματα προς «τροφή για σκέψη».
      i.        Τι θα γινόταν αν ο χειροδύναμος συνάδελφος κος Μακρογιάννης δεν εμπόδιζε αρκετές φορές τον ανωτέρω προπονητή στις επανειλημμένες προσπάθειες που έκανε για να κτυπήσει τον α’ διαιτητή κο Βαλούρδο. Τότε θα τον καταδικάζατε ή θα βρίσκατε πάλι κάποια άλλη δικαιολογία?
    ii.        Η απόπειρα χειροδικίας (η οποία απετράπη την τελευταία στιγμή) κι ο οχετός ύβρεων είναι ήσσονος σημασίας για εσάς? Πώς θα σας φαινόταν αν αποδέκτες αυτών ήταν οι προπονητές-μέλη σας?
   iii.        Πώς σχολιάζετε τις ενέργειες της κας Φ.Δημητρουλάκη (προπονήτριας τμημάτων ακαδημίας μικρών αθλητριών) τόσο στον παραπάνω αγώνα, όσο και στο παιχνίδι παγκορασίδων μεταξύ των ομάδων ΟΑΧ – Αρκάδι που πραγματοποιήθηκε στις 18/3/12?
Καλά είναι τα ευχολόγια, όμως όταν έρθει η ώρα των πραγματικών προβλημάτων, καλό θα ήταν ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, χωρίς υπεκφυγές.
            Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύνδεσμος μας σας έχει ήδη κοινοποιήσει την απόφαση που έχει λάβει, όσων αφορά τη στάση που θα τηρήσουν τα μέλη μας απέναντι στον προπονητή Λ.Θεοδωράκη και σε όσους ενδέχεται να επιδείξουν αντίστοιχες συμπεριφορές στο μέλλον.
Με εκτίμηση.
Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ
Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι διαιτητές μιλάνε για συντεχνία χαχαχαχα . Αυτοί που δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους και τα λάθη των συναδέλφων τους; Αυτοί που εκβιάζουν τα σωματεία για τα χρήματα τους . Αυτοι που θέλουν να πληρώνονται και στα φιλικά;
Και τέλος αν κατάλαβα καλά οι προπονητές κάθε άλλο παρά στηρίζουν τον Θεοδωράκη . Η λέξη στήριξη αναφέρεται σε άλλο προπονητή και για τον συγκεκριμένο κάνουν λόγο για την αναφορά του. Μάλλον πρέπει να διαβάζουν πιο προσεκτικά τα δελτία τύπου

Ανώνυμος είπε...

τελικα ειναι 2 σε 1 και διαιτητης και πορτιερης και φουσκοτος (χειροδυναμος)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΔΚΑΚ, ΣΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΙΜΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑ....
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!θΑ 'ΠΡΕΠΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΟΡΥΒΟΔΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΠΟΛΟΙ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΙΚ ΚΑΝΕΝΑ-ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑ Α4 ΚΑΙ ΣΤΥΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΫΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΕΞΟΔΑ.ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΑΤΙΜΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι μ' αυτά τα κομπλεξικα θα ασχοληθούμε; Αυτό θέλουν κι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΔΚΑΚ .