ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με Όνομα βαρύ σαν ΙΣΤΟΡΙΑ.

Το σύνθημα αυτό, εμπνεύσεως Γιάννη Χαρωνίτη (πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που ΘΑΜΠΩΝΕ με το επιθετικό ταλέντο του όλη τη μπασκετική Ελλάδα της εποχής) έχει αναρτηθεί στο Κλειστό του Λίντο.Επίσης στο ημίχρονο του αγώνα «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»- ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα γίνει απονομή των μεταλλίων στους Παίδες....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με Όνομα βαρύ σαν ΙΣΤΟΡΙΑ….

Το σύνθημα αυτό, εμπνεύσεως Γιάννη Χαρωνίτη (πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που ΘΑΜΠΩΝΕ με το επιθετικό ταλέντο του όλη τη μπασκετική Ελλάδα της εποχής) έχει αναρτηθεί στο Κλειστό του Λίντο.
Για να θυμηθούν αυτοί που οφείλουν να θυμούνται αλλά προπαντός να μάθουν όσοι θέλουν να γνωρίζουν, ανατρέξαμε στο αρχείο του Παύλου Βαρζακιάν και παραθέτουμε το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της 10-1-1977, δηλαδή 35 περίπου χρόνια πριν.
Όταν οι υλικοτεχνικές υποδομές ήταν τραγικές ενώ τα είδη ενδύσεως και υποδήσεως των αθλητών αλλά και οι συνθήκες προπονήσεων και τελέσεως αγώνων υστερούσαν δραματικά όχι μόνο σε σύγκριση με το σήμερα.
Όμως, την εποχή εκείνη, περίσσευαν το ταλέντο των αθλητών καθώς και το μεράκι και η διάθεση για προσφορά προπονητών και παραγόντων.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Κυριακή 13 Μάιου 2012 στο ημίχρονο του αγώνα «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»- ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα γίνει απονομή των μεταλλίων στους Παίδες της ομάδας μας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

                                                                Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.