Ρέθυμνο Aegean | Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Ζακ Ράιτ.

Σε αρκετά προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο πρώην γκαρντ του Ρεθύμνου και νυν της Τσιμπόνα, Ζακ Ράιτ. Ο Αμερικανός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Κροατίας, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και το επιτελείο του....

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός προτίθεται να δώσει στον Ράιτ μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο τρόπος παιχνιδιού του Αμερικανού ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία που έχει περάσει ο «Ντούντα» στην φετινή ομάδα του Ολυμπιακού. Εκτός, όμως, από τον Ολυμπιακό, τον Ράιτ διεκδικεί και η Εφές Πίλσεν, που και αυτή του προσφέρει ένα πολύ ικανοποιητικό ποσό για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.
Συνεπώς, το προσύμφωνο που έχει υπογράψει ο Ράιτ με τον Πανιώνιο αναμένεται να κάνει «φτερά», αφού τον Αμερικανό με βοσνιακό διαβατήριο διεκδικεί ο πρωταθλητής Ευρώπης και η Τούρκικη ομάδα που δεν φείδεται χρημάτων. Ίδωμεν…

Θετικό πρόσημο στις συζητήσεις με χορηγούς στην Αθήνα.

Στην Αθήνα βρέθηκαν το τελευταίο διήμερο ο διευθύνων σύμβουλος του Ρέθυμνο Aegean, Γιώργος Μαμαλάκης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος, πραγματοποιώντας επαφές με χορηγούς της ομάδας. Επίσης, έδωσαν βάρος σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προβολή του συλλόγου, εξαργυρώνοντας και την φετινή εξαιρετική αγωνιστική παρουσία στα παρκέ της Α1.
Αμφότεροι έδωσαν «το παρών» στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., όπου χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος που ξεκινούν σήμερα το βράδυ στο ΣΕΦ. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε., Γιάννης Σπανουδάκης, αναφέρθηκε εκτός των άλλων στο Ρέθυμνο Aegean και τον Κολοσσό Ρόδου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και επιτρέψτε μου να πω πως ανέδειξε υγιείς ομάδες όπως το Ρέθυμνο και ο Κολοσσός, οι οποίες μας κάνουν υπερήφανους που τις ενισχύουμε οικονομικά». Σαφέστατα και οι εκπρόσωπο της ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα λεγόμενά του και φυσικά δικαιωμένοι για την προσπάθεια που κατέβαλαν την φετινή χρονιά.
rethymnosportfm.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.