Ηρόδοτος | Γ.Κόκκινος : «Ο βασικός στόχος επετεύχθη».

Μπορεί μια ομάδα που τελειώνει τη σεζόν με 3 νίκες σε 22 αγώνες, να αισθάνεται ικανοποιημένη; Στην περίπτωση του Ηροδότου αυτό ισχύει και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν αναλογιστεί κανείς τις προδιαγραφές της ομάδας και το σκεπτικό με το οποίο ξεκίνησε την δεύτερη περιπέτειά της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής....


Ο Γιάννης Κόκκινος έκανε στην «Π» τον απολογισμό της χρονιάς, που είχε περισσότερα θετικά στοιχεία για την ομάδα της Αλικαρνασσού από ότι αρνητικά: «Ξέραμε από την αρχή τις δυνατότητες της ομάδας και μέχρι που μπορεί να φθάσει. Το ζητούμενο ήταν να έχουμε μια καλή αγωνιστική παρουσία, μέσα από την οποία να πάρουν παραστάσεις οι νέοι μας αθλητές. Ο βασικός στόχος λοιπόν επετεύχθη». 

Ο Ηρόδοτος ...άργησε πολύ να μπει στο πνεύμα του πρωταθλήματος, καθώς σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο πραγματοποίησε από μέτριες έως κακές εμφανίσεις. Την εξήγηση δίνει ο τεχνικός της ομάδας: «Το μεγάλο μας πρόβλημα στην αρχή ήταν η ερασιτεχνική νοοτροπία των περισσότερων παικτών που προέρχονταν από το τοπικό πρωτάθλημα. Κατέβαλα πολλή προσπάθεια για να την αλλάξω και αυτό πήρε χρόνο. Η διακοπή των Χριστουγέννων μας έκανε καλό καθώς μετά παρουσιαστήκαμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί αλλά φυσικά ήταν πλέον αργά για να ζητήσουμε κάτι παραπάνω».

Αν μη τι άλλο ο Ηρόδοτος πάλεψε όλα τα παιχνίδια μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, γεγονός που συνέβαλε στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

«Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω το ενδιαφέρον των παικτών καθώς δεν υπήρχε βαθμολογικός στόχος. Παρ΄ όλα αυτά δεν παρατήσαμε κανένα ματς και ακούσαμε θετικά σχόλια στα περισσότερα παιχνίδια του δευτέρου γύρου. Ολα αυτά αγωνιζόμενοι σε έναν πολύ δυνατό όμιλο με 7-8 ομάδες υψηλού επιπέδου».

Οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη και το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι σκέψεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν: «Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά όμως θέλω να σημειώσω ότι η διοίκηση ήταν απόλυτα συνεπής στις φετινές της υποχρεώσεις. Συνέβαλε τα μέγιστα στο καλό κλίμα της ομάδας και της αξίζουν συγχαρητήρια», καταλήγει ο κ. Κόκκινος. 
"patris.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.