Τα νέα των ομάδων ΟΦΗ-Ηράκλειο.

Η χρονιά ολοκληρώνεται για τον ΟΦΗ έχοντας μια ανάμεικτη γεύση καθώς ο υψηλός στόχος χάθηκε στην πορεία των αγωνιστικών, αλλά η παραμονή εξασφαλίστηκε σχετικά γρήγορα.Στη Θεσσαλονίκη και στο  Ιβανώφειο, με αντίπαλο τον Ηρακλή στις 15.00 θα ολοκληρώσει την φετινή παρουσία του,  το "Ηράκλειο" για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής....


Ο Σταύρος Τουντζιαράκης μίλησε για την πορεία των κρητικών στον Athletic Radio 104,2  την επόμενη χρονιά αλλά και  τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο τραυματισμός του -υπέστη ρήξη κλείδας στο ματς με την ΑΕΚ – δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ούτε στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο 24χρονος σέντερ αναφερόμενος στο πρόβλημά του δήλωσε:  “Είμαι στο στάδιο της αποθεραπείας αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα τα τελευταία παιχνίδια. Ελπίζαμε ότι θα έμενα εκτός για τέσσερις εβδομάδες τελικά κράτησε περισσότερο. Έπαθα μια ρήξη κλείδας και έπρεπε να δέσει ο σύνδεσμος στο χέρι μου. Ο Παναγάκης έπαθε το ίδιο αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό και χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο”.

Αναλυτικά:

Για τα πολλά, χαμένα, παιχνίδια στον πόντο: “Πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης και θυμάμαι χαρακτηριστικά το ματς με την ΑΕΚ που χάσαμε το ματς για ένα επιθετικό ριμπάουντ. Ήμασταν άτυχοι και σταθήκαμε τις περισσότερες φορές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος”.

Για την πορεία του ΟΦΗ: “Δώσαμε ότι μπορούσαμε και κλείνουμε τη χρονιά ούτε ως happy end, ούτε με κατεβασμένα κεφάλια. Στόχος δεν υπάρχει, παίζουμε ένα τελευταίο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Παίζουμε με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα που παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Δυστυχώς, συνέβησαν κάποια δυσάρεστα γεγονότα που αποτέλεσαν τη μειοψηφία”.

Για τον εαυτό του: “Ήρθα στον ΟΦΗ για να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πέρυσι δεν είχα πολλά παιχνίδια στα πόδια μου με τον Ίκαρο Καλλιθέας όμως πιστεύω ότι βοήθησα αρκετά όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του ΟΦΗ. Κοιτάζουμε να πάει όσο πιο ψηλά η ομάδα γιατί αν πηγαίνει καλά, φαινόμαστε και εμείς”.

Για το αν θα παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν: “Το τι θα γίνει για του χρόνου, θα το δούμε το καλοκαίρι. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και πιστεύω ότι αν η ομάδα πήγαινε καλύτερα τότε θα υπήρχε περισσότερος κόσμος. Προτιμώ να λέω ευχαριστώ σε αυτούς που έρχονται παρά να μιλάω για εκείνους που δεν έρχονται. Πιστεύω ότι αν το γήπεδο ήταν γεμάτο όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε η ομάδα θα είχε καλύτερα αποτελέσματα, Ας έρθει ο κόσμος στο γήπεδο στο ματς με τον Απόλλωνα για να αποχαιρετήσει την ομάδα και να κλείσουμε τη χρονιά”.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος: “Παντού υπάρχουν προβλήματα όμως δεν θέλω να κάνω σχόλιο. Θα τα συζητήσουμε με τον πρόεδρο και θα τα βρούμε όλα. Προς το παρόν, προσωπικός μου στόχος είναι να γίνω καλά και στη συνέχεια θα έρθουν και τα υπόλοιπα”.

Για την αλλαγή προπονητή: “Στο μπάσκετ είναι λογικά αυτά. Είχα περάσει μια χρονιά στην ΑΕΚ όπου αλλάξαμε τρεις προπονητές σε μια σεζόν. Πιστεύω ότι και οι δύο προπονητές έδωσαν ότι μπορούσαν απλά σταθήκαμε άτυχοι σε κάποια παιχνίδια”.

Για το πρωτάθλημα της Α2: “Πιστεύω ότι η Ελευσίνα ήταν η πιο σταθερή ομάδα σε απόδοση. Ο καθένας βρήκε τον ρόλο του και δέθηκαν. Η Πάτρα είναι “μπασκετική” πόλη, πήρε καλούς παίκτες και η προσθήκη του Πέτροβιτς ήταν ιδιαίτερα σημαντική”.

Για το Κρητικό μπάσκετ: “Θα ήταν καλό να υπήρχε μια ομάδα μπάσκετ στην πόλη ώστε όλοι οι παράγοντες να την βοηθούν. Τώρα, έτσι όπως έχουν γίνει δύσκολοι οι καιροί θα πρέπει κάποιοι να το σκεφτούν ώστε να υπάρχουν λίγες αλλά καλές ομάδες”.

Για την πορεία του ΑΓΟΡ: “Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος και πήρε τρεις καλούς ξένους δημιουργώντας μια πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα και έπαιξε καταλυτικό ρόλο”.



Ηράκλειο  | Αυλαία στο Ιβανώφειο στις 15.00

Στη Θεσσαλονίκη και στο  Ιβανώφειο, με αντίπαλο τον Ηρακλή στις 15.00 θα ολοκληρώσει την φετινή παρουσία του,  το "Ηράκλειο" για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής....

Το αυριανό ματς δεν έχει βέβαια βαθμολογική σημασία καθώς ο μεν Γηραιός έχει σωθεί ενώ το "Ηράκλειο" ακόμα και να πάρει την 5η θέση, είναι σχεδόν απίθανο να αλλάξει κατηγορία.Η μοναδική απουσία για το τοπικό συγκρότημα είναι αυτή του Χρήστου Χαρίση, ο οποίος λογικά δε θα φορέσει ξανά τη φανέλα του "Ηράκλειο'.Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Παπαδόπουλος -Ελευθεριάδης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.