Ρέθυμνο Aegean | Την Τετάρτη στις 18:00 θα διεξαχθεί το Δ.Σ.

Οριστικοποιήθηκε η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του Διοικητικού Συμβουλίου του Ρέθυμνο Aegean, το οποίο θα γίνει και παρουσία του μεγαλομετόχου Κωστή Ζομπανάκη. Την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα θα συζητηθούν μερικά από καίρια ζητήματα που απασχολούν την ομάδα αλλά και τον φίλαθλο κόσμο γενικότερα....

Η απόφαση για την έξοδο ή όχι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η πραγματοποίηση ή όχι του μεταβατικού σταδίου προπονήσεων στην Αθήνα, ο οικονομικός απολογισμός της περασμένης χρονιάς, το ύψος του μπάτζετ της ερχόμενης σεζόν, οι ανανεώσεις συμβολαίων και οι μεταγραφές είναι τα πλέον σημαντικά ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος. Οι αποφάσεις που θα παρθούν αναμένεται να καθορίσουν όλες τις εξελίξεις στο ρεθυμνιώτικο συγκρότημα.
Από κει και πέρα, ο Στέργιος Κουφός επέστρεψε χθες στο Ρέθυμνο, μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στην Αθήνα. Ο 47χρονος τεχνικός περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις του Δ.Σ. για να τρέξει με τη σειρά του τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας. Ο 47χρονος τεχνικός συνεχίζει να παρακολουθεί παίκτες, κυρίως από το εξωτερικό, με στόχο να «ψαρέψει κάποιο λαβράκι».
Σήμερα στις 12:00 η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του fan’s poll
Στο Εργαστήριο Στατιστικής Ανάλυσης του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στου Γάλλου θα γίνει σήμερα (12:00) η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του fan’ poll (ερωτηματολόγιο φιλάθλων). Το Ρέθυμνο Aegean με επίσημη ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν «το παρών»:
«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean προσκαλεί τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. αλλά και όλους τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν, να παρευρεθούν την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Στατιστικής Ανάλυσης του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στου Γάλλου, όπου και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου των φιλάθλων (fan’s poll) από τον καθηγητή κ. Βασίλη Δαφέρμο και την ομάδα του».
rethnea.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.