ΕΚΑΣΚ | Δελτίο τύπου.

Η Ένωση εξέδωσε δελτίο τύπου, για την πρόσφατη διοργάνωση των Μίνι Αγοριών, Κοριτσιών, ενώ με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, συγχαίρει...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/5/2012

            H E.KA.Σ.Κ. δίνοντας βάρος στα μικρά πρωταθλήματα, μετά την τελική φάση Παμπαίδων –    Παγκορασίδων (31-3/1-4-12), φιλοξένησε στο Ηράκλειο και την τελική Φάση των Τουρνουά  ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ "Π.ΒΑΡΖΑΚΙΑΝ" & ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ "Σ.ΓΙΑΝΝΙΟΥΔΑΚΗ" (18-19/5/12).
            Στη διοργάνωση αυτή που βοηθά την προώθηση και διάδοση του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες, είχε για μια ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή του  ΔΟΠΑΦΜΑΗ, που με επικεφαλής το κ. Βαρδαβά Κώστα, έναν άνθρωπό του μπάσκετ, βοήθησε και συνέβαλε στην επιτυχία της.
            Το ΔΣ τον ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη του πιστεύοντας πάντα στη συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλλον.
            Ως γνωστόν, η ΕΚΑΣΚ, από φέτος καθιέρωσε την ονομασία των παραπάνω Τουρνουά, τιμώντας έτσι 2 ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, με πολύχρονη προσφορά στο Κρητικό Μπάσκετ.
            Η Ένωση εκτός  από το  ΔΟΠΑΦΜΑΗ θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει , την ΑΑΗ-ΑΕ ΟΤΑ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. για την χορηγία της (ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ) και ιδιαίτερα το κ. Αντωνογιωργάκη Γιώργο, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης.
Επίσης, θέλει να συγχαρεί τα σωματεία που πήραν μέρος, τους αθλητές & αθλήτριες  για την αγωνιστική παρουσία τους και την άψογη συμπεριφορά τους.
            Τέλος, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 συγχαίρει τα σωματεία  της ΕΡΓΟΤΕΛΗ Γ.Σ , ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, και ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ για τις Πανελλήνιες επιτυχίες τους.
Επίσης συγχαίρει  το ΓΣΗ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης  και τον ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟ  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος γυναικών και του εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες πρόκρισης για την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.