Α.Σιζόπουλος | “Δεν αξίζει να τους προσκαλούμε πλέον”.

Ο ΟΦΗ με το 81-66 επι του Πιερικού/Αρχέλαου “κλείδωσε” την παραμονή του στην Α2 και τώρα χωρίς άγχος θα κοιτάξει να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ποιος ξέρει; Ίσως να εκμεταλλευτεί κενά που μπορούν να δημιουργηθούν στην Α1.Δείτε στιγμιότυπα βίντεο, ΟΦΗ-Πιερικός 81-66....

“Κοιτάζουμε μπροστά πλέον, το κάθε ματς μεμονωμένα και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε”, μας λέει ο Ανδρέας Σιζόπουλος που προχθές ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας με 15 πόντους έχοντας 4/9 τρίποντα, καθώς και 4 κλεψίματα. 
“Μέσα από την ομαδική δουλειά βγήκαν τα σουτ. Υπήρχε γενικά ομαδική αμυντική προσπάθεια και αυτό με βοήθησε στο να κάνω 4 κλεψίματα. Παίξαμε καλά και γι’ αυτό διακριθήκαμε όλοι, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο που ανεβάσαμε στροφές”, τονίζει ο αθλητής που θεωρεί πολύ δύσκολο η ομάδα να φτάσει την 2η θέση. “Μένουν 8 παιχνίδια και απέχουμε 5 βαθμούς από την 2η θέση. Για να φτάσουμε εκεί είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο, αλλά αν μας βοηθήσουν τα άλλα αποτελέσματα μπορούμε την 3η θέση”. Η πικρία πάντως του γκαρντ του ΟΦΗ έχει να κάνει με τους φιλάθλους της ομάδας. Η νέα απουσία τους από τον πρόσφατο αγώνα δεν αποτέλεσε για τον Σιζόπουλο έκπληξη. “Εδώ και 22 αγωνιστικές έχω μάθει να ζω με την απουσία τους. Δεν ξέρω αν αξίζει να τους προσκαλούμε πλέον. Είναι πια αργά. Η πικρία μου έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζουν την ομάδα μας. Οταν υπάρχει τόσος κόσμος είναι κρίμα να μην έρχεται στο ΒΑΚ και να παίζουμε με 100-150 φιλάθλους.
Αν ο κόσμος ήταν δίπλα μας πολλά θα είχαμε καταφέρει”, σημειώνει με παράπονο ο αθλητής.

Στο μεταξύ το ματς του ΟΦΗ το Σάββατο εκτός έδρας με την ΑΕΚ, θα αρχίσει στις 3 μ.μ. Μια ΑΕΚ που στον πάγκο της θα έχει το νέο προπονητή Δημήτρη Παπαδόπουλο με συνεργάτη τον Αλέξη Παπαδάκο. Ως γνωστόν παραιτήθηκε ο Νίκος Καραγιάννης.
"patris.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.