Στέργιος Κουφός | Προτεραιότητα το παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Ο προπονητής του Ρέθυμνο Aegean Στέργιος Κουφός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο αναφέρει ότι προτεραιότητα για την ομάδα του είναι το μεθεπόμενο ματς με τον Κολοσσό στο Ρέθυμνο. Απο την πλευρά του ο Νίκος Κατσαρές τόνισε οτι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ "θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί"...


Ο Στέργιος Κουφός δήλωσε στο agor.gr:

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έρχεται την χειρότερη στιγμή για την ομάδα μας, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο για να πανηγυρίσει ακόμα μία επιτυχία του Παναθηναϊκού.

Δεν κρύβω πως αυτό το παιχνίδι δεν είναι προτεραιότητα για μας, καθώς προτεραιότητα είναι το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό στην έδρα μας. Από κει και πέρα, θα κάνουμε τα πάντα για να αποκομίσουμε οφέλη, να κερδίσουμε πράγματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και για να αφήσουμε μία γλυκιά εικόνα. Δεν πρέπει να τελειώσει το ματς και να είμαστε προβληματισμένοι, θα κοιτάξουμε να μας έχει μείνει κάτι θετικό. Κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος και δη στο επόμενο ματς με τον Κολοσσό, που είναι η μητέρα των μαχών.


Νίκος Κατσαρές στο agor.gr:
 «Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδος, Παναθηναϊκό. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά εμείς θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, δουλέψαμε όπως πριν από κάθε παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μία όμορφη εμπειρία την Τετάρτη. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό, καθώς με νίκη εξασφαλίζουμε την είσοδο στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.