Εργοτέλης | Ξεκίνησε ο προγραμματισμός.

Τον προγραμματισμό τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχουν ήδη ξεκινήσει στον Εργοτέλη.Με την παραμονή του Γιώργου Μακράκη να πρέπει να θεωρείται δεδομένη, στις προπονήσεις συντήρησης της κρητικής ομάδας που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Λίντο το παρών δίνουν και τρεις υπό δοκιμή παίκτες.

 Τυπική διαδικασία πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μακράκη στον πάγκο του Εργοτέλη
Κι ενώ απομένουν τα τυπικά για την ανανέωση του Γιώργου Μακράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη, οι παίκτες έχουν επιστρέψει από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο γήπεδο για τη μεταβατική περίοδο.
Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δοκιμάζει και τρία νέα παιδιά, κάποιο ή κάποια από τα οποία δεν αποκλείεται να ενισχύσουν το ρόστερ της ηρακλειώτικης ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Πρόκειται για τον Νίκο Λεωνίδου, γεννημένο το 1991, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Μ. Αλεξάνδρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Λεωνίδου έχει ύψος 1.95μ. και αγωνίζεται  στις θέσεις «2-3».
Παρών στις προπονήσεις ήταν και ο Γιάννης Φλιάτης, ο οποίος επίσης έχει γεννηθεί το 1991 και αγωνίστηκε με τα χρώματα του Μαντουλίδη στη Γ’ και Β’ Εθνική, ενώ τη φετινή χρονιά ήταν παίκτης του Αετού Κιλκίς στη Γ’ Εθνική. Έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «3-4».
Την τριάδα κλείνει ο Βασίλης Γιαχανατζής, ο οποίος αγωνίζεται στον Μαντουλίδη, έχει ύψος 1.83μ., είναι πλέι μέικερ και έχει γεννηθεί επίσης το 1991. Οι δύο τελευταίοι ιδιαίτερα, φαίνεται να άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις, αλλά μέχρι να καθοριστούν οι στόχοι και το μπάτζετ της ομάδας δεν πρόκειται να κλείσει κάποιος παίκτης.
Στο μυαλό των ανθρώπων του Εργοτέλη βρίσκονται και άλλοι παίκτες και δη γηγενείς, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή. Φυσικά εκκρεμεί και η οριστικοποίηση της παραμονής του Γιώργου Μακράκη στον Εργοτέλη, η οποία αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα συναντηθεί με τον Απόστολο Παπουτσάκη.
Παίδες: Στην τελική ευθεία.

Μια εβδομάδα ακριβώς πριν την αναχώρηση της ομάδας Παίδων του Εργοτέλη για Χαλκίδα,όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Γ' ομίλου της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων,η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία.
Η προηγούμενη εβδομάδα είχε σειρα φιλικών, με αποκορύφωμα το πρωι του Σανββατου με την ομάδα του Δούκα, πρωταθλήτρια πάιδων στην Αθήνα.Το ματς (40')τελείωσε με σκορ 39-77 υπέρ του Εργοτέλη.Επειδή υπήρχε χρόνος, προπονητής και παίκτες του Δούκα δέχτηκαν να παιχτεί ένα έξτρα δεκάλεπτο(59-93).

Ο προπονητής του Εργοτέλη Αλέξης Χριστοδούλου δήλωσε μετά τον αγώνα"Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στην ομάδα του Δούκα για την αποδοχή της πρότασης μας ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το φιλικό παιχνίδι και για  την άψογη φιλοξενία.Στη συνέχεια θέλω να τονίσω πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη δυνατότητα του Δούκα,αφού  δύο από τους καλύτερους τους παίκτες έλειπαν.Η διαφορά στο σκορ δεν πρέπει να "φουσκώσει"τα μυαλά των παικτών μου.Ένα φιλικό παιχνίδι ήταν.Τα δύσκολα ακολουθούν σε 10 μέρες.Εμείς συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας,που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης του Γ' ομίλου και τη συμμετοχή μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Παίδων."
Η αποστολή του Εργοτέλη έμεινε άφωνη από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και ιδιαίτερα από την αίθουσα-τροπαιοθήκη του συλλόγου.Επίσης τους έκανε εντύπωση η εγκαρδιότητα της υποδοχής και τα καλά λόγια που άκουσαν κατά την αναχώρηση.
Πηγη: "ergobasket.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.