Μεγάλα όνειρα για το μπάσκετ του ΟΦΗ!

Αυτήν την φορά η ευκαιρία που έχει ο ΟΦΗ με την άνοδο του στην Α2, δεν θα χαθεί. Η «πρόκληση» που ανοίγεται στην κρητική ομάδα, αλλά και το όραμα της ανόδου της στην Α1 κατηγορία, μπορεί αυτή τη φορά να πάρει σάρκα και οστά!



Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, προανήγειλε τις επόμενες ημέρες μια σειρά από συναντήσεις με φορείς και επιχειρηματίες της πόλης για να  τους ζητήσει να στηρίξουν αυτό το μεγάλο στοίχημα. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ «ο ΟΦΗ έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Διαθέτει δυναμική, το ειδικό βάρος, την ιστορία αλλά και τις υλικοτεχνικές υποδομές για να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του μπάσκετ. Επιθυμία και στόχος είναι να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Στην μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ. Όμως, αυτό προϋποθέτει  μια σειρά από συντονισμένες κινήσεις και  επισκέψεις που θα κάνω με τον δήμαρχο και τους επιχειρηματίες της πόλης και βέβαια θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου. Πιστεύω ότι το Ηράκλειο θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια». Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον κόσμο. Όπως είπε «ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας έχει την στενοχώρια του με το ποδόσφαιρο. Όλη την χρονιά ζούσε την δική του αγωνία. Όμως, η δυναμική του στο παιχνίδι με το Πέραμα που έδωσε βροντερό παρόν και τον οποίο ευχαριστούμε δείχνει την επιθυμία όλων μας στον ΟΦΗ για να βρεθεί η ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτός ο κόσμος αξίζει να έχει τον ΟΦΗ στην Α1». Στο μπάσκετ του ΟΦΗ έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.
Βλάχος: «Ο ΟΦΗ επιστρέφει σοφότερος»

Ο στόχος του ΟΦΗ επιτεύχθηκε αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής της Β ‘ εθνικής. Ο τεχνικός των κρητικών, Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την υλοποίηση του στόχου και την επιστροφή του ΟΦΗ, μετά από ένα χρόνο, στην Α2.

«Ο περσινός σχεδιασμός ήταν για ομάδα της Β’ Εθνικής και η άνοδος στην Α2 ήρθε την τελευταία στιγμή. Η περσινή χρονιά αποτέλεσε μία εμπειρία για τους ανθρώπους της ομάδας. Στον ΟΦΗ υπάρχει όραμα και ο στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακόμα και στην Α1», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των κρητικών και συνέχισε:

«Εκείνη η ομάδα είχε κάνει τον κύκλο της κι έτσι άλλαξα το 80% της ομάδας. Από την αρχή ήμασταν φαβορί για την άνοδο, κάτι που δεν ήταν και τόσο εύκολο να το διαχειριστείς. Το βάρος του φαβορί δημιουργεί μεγάλη πίεση. Το κλίμα ήταν πολύ καλό  και κανένας δεν έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Η χρονιά έκλεισε ιδανικά και ο ΟΦΗ επιστρέφει πλέον στην Α2, όντας σοφότερος. Από εκεί και πέρα θα κάτσουμε να συζητήσουμε. Να δούμε τις δυνατότητές μας και να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, αλλά και τους συνεργάτες του, τους οποίους ευχαρίστησε: «Eλπίζουμε να δώσαμε μία χαρά στον κόσμο που είναι πικραμένος με τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Ξημέρη, τον Μανώλη Σφακιανάκη, τον Μιχάλη Ρωμανίδη, τον συνεργάτη μου, Γιώργο Γωνιωτάκη και τον φυσικοθεραπευτή μας Μιχάλη Μπαντουβέρη. Το οικονομικό είναι ένα θέμα, όμως ο ΟΦΗ είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλες ομάδες κι έχει τη δυναμική να ανταπεξέλθει».
Πηγη: onsports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.