Ο ΟΦΗ στον θρόνο του !!!!. Πρωταθλητής και Α2 !!!!

Με το σύνθημα "νάτοι οι πρωταθλητές", να δονεί την ατμόσφαιρα, ΟΦΗ επιστρέφει στην Α2 ώς πρωταθλητής της Β΄Εθνικής.
Αντιγράφουμε απο τι επίσημο σαιτ της ομάδας...



Το κατάμεστο ΒΑΚ, γνώρισε μεγάλες στιγμές και οι φίλοι της ομάδας μας , αφού αποθέωσαν τους πάικτες μας, μετά το τέλος του παιχνιδιού "ξέσπασαν" με ατέλειωτα συναισθήματα χαράς, που τους έδωσε το πρωτάθλημα.
Η κατάκτηση αυτού του τίτλου, μόνο τυχαία δεν είναι.Από το καλοκαίρι του 2006 η διοίκηση, φρόντισε με σταθερά βήματα να φέρει την ομάδα μας σε πορεία ανόδου.Κι αν λέγεται ερασιτεχνική, αυτή αφορά μόνο στα αξιώματα, καθώς στον οικονομικό τομέα, και μέσα στο γήπεδο η συμπεριφορά της ομάδας είναι απόλυτα επαγγελματική.
Παράλληλα ο Β.Βλάχος και οι παίκτες του φρόντισαν απο το καλοκαίρι, όταν ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια να δέίξουν οτι έχουν το  μέταλλο πρωταθλήτριας που έχει η ομάδα μας.Οι παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, αντεπεξήλθαν άψογα στις υποχρεώσεις και διατήρησαν καλογυαλισμένο, το μέταλλο του πρωταθλητή.
Στο παιχνίδι τώρα δεν έχουμε να πούμε και πολλά, καθώς οι πάικτες και των δυο ομάδων, επηρεάστηκαν απο την φοβερή ατμόσφαιρα των φίλων της ομάδας μας, και  αμυντικά δεν έιχαν διάθεση, φροντίζοντας όμως να προσφέρουν θέαμα.
Στο μυαλό των πικτών μας ηταν η εξουδετέρωση του "πρώτου βιολού" των αντιπάλων του Λιακόπουλου, στο οποίο ο Β.Βλάχος εβαλε (εναλάξ), τρείς πάικτες της ομάδας μας τους Ξενάκη,Τσερκιτζόγλου,Μούρτο να τον αντιμετωπίσουν με επιτυχία.
Το παιχνίδι ήταν κοντά στο σκορ στο α΄ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μισό οι πάικτες μας , εχοντας ως έκτο παίκτη τους οπαδούς μας, κυριάρχησαν παίρνοντας μια πανάξια νίκη και το πρωτάθλημα.
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους πάικτες μας και τους οπαδούς μας να γίνονται ένα κουβάρι και ανοίγοντας σαμπάνιες φωνάζοντας συνθήματα, σήκωσαν μέσα σε αποθέωση του κύπελλο του πρωταθλητή.
Κορυφαίοι οι Σουφλιάς,Ξενάκης, Παναγάκης και Καραδολάμης, για την ομάδα μας.
ΟΦΗ – ΠΕΡΑΜΑ/ΕΡΜΗΣ 93-84
Διαιτητές: Μπλέτσας – Τσώνος Μ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-24, 46-44, 78-68, 93-84
ΟΦΗ (Βλάχος): Τσερκιτζόγλου 2, Μπάρδας 23 (4), Ματενίδης, Ξενάκης 11, Τσακιρίδης 2, Καραδολάμης 14 (2), Παναγάκης 17 (3), Μπαλάφας 6, Σκαμνάκης, Σουφλιάς 18, Μούρτος.
ΠΕΡΑΜΑ/ΕΡΜΗΣ (Καλαμπάκος): Μοτσενίγος 5 (1), Παπαϊωσήφ 6, Στέφος, Τσαρουχάς 4, Εμμανουηλίδης 16 (2), Κυπριτζόγλου 3 (1), Λιακόπουλος 37 (1), Καρασταμάτης 2, Τραφαλής 2, Σκούταρης 9 (2).
Τα επινείκια.....










Με τον τίτλο αυτό αποδείχθηκε οτι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του ΟΦΗ, είναι ένα.
Πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου συμμετείχαν στη γιορτή του μπάσκετ, όπως το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Αντώνης Κουτάντος, ο επικεφαλής στο φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης και εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος, το πρώην μέλος του ΔΣ Αριστείδης Λεβεντάκης.
Παράλληλα δίπλα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Βασίλη Ξημέρη κάθονταν ο Μανόλης Παπακαλιάτης, μαζί φυσικά με το σύνολο του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Στο κλειστό του ΒΑΚ βρέθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων στο ποδόσφαιρο Κώστας Χανιωτάκης, ενω επίης ήταν και εκπρόσωποι του μπασκετικού Εργοτέλη, ο πρόεδρος του Ηράκλειο Ο.Α.Α κος Π.Ρυακιωτάκης και μέλη του Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ.
Την απονομή του Κυπέλλου στον παίκτες μας και στον αρχηγό  Αλέξη Τσακιρίδη έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, εν μεσω καπνογόνων και συνθημάτων για την ομάδα μας.
Επίσης οι φίλοι της ομάδας μας χειροκρότησαν θερμά τους φιλοξενούμενους του Ερμή Περάματος για την εμφάνισή τους και την επιτυχία της ανόδου τους στην Β΄Εθνική.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής Β.Βλάχος και ο Σάκης Παναγάκης, αφιέρωσαν τον τίτλο στον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ που ταλανίζεται απο τα προβλήματα αδειοδότησης.
Το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες και οι  προπονητές της ομάδας μας  γιόρτασανν την ανοδο της ομάδας μας  στην ταβέρνα "Πετούσης" στην Αμμουδάρα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.