Έτοιμες για την μάχη της Α2 Νότου τα κορίτσια του Ηράκλειο.

Την Κυριακή στο κλειστό ΜΕΤΣ στις 17:00, ξεκινά την μάχη, για το  Ειδικό Πρωτάθλημα, για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Όμιλος Νότου) , η ομάδα του Ηράκλειο.

-Το συγκρότημα του Βαγγέλη Κουκαρούδη, που κατέκτησε αήττητη το Παγκρήτιο γυναικών, με καλή ψυχολογία, με σεμνότητα και ταπεινότητα, δηλώνουν έτοιμες, για τις μάχες που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή , σε ένα μικρό μαραθώνιο αγώνων.
-Η ομάδα με τα "μπλε", θεωρείται (μαζί με τα Γιάννενα και Ιπποκράτη) από τα φαβορί για την πρώτη θέση που δίνει που δίνει την άνοδο.Μεγάλο φαβορί θεωρείται βέβαια η ομάδα των Ιωαννίνων, που 'εχει ενισχυθεί  με τρεις έμπειρες αθλήτριες.Το Ηράκλειο αν δεν καταφέρει να κατακτήσει την 1η θέση του ομίλου, θα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο της σε κατακτήριο αγώνα την Παρασκευή, μεταξύ των δεύτερων των ομίλων (αν τερματίσει δεύτερο).Τότε θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που μια ομάδα της Α2 δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο προσεχές πρωτάθλημα.

-Η ομάδα της Δουκός Μποφόρ, στο πρώτο της αγώνα θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΚ Ιπποκράτη.
-Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης ημέρας, καθώς και η βαθμολογία, όπως θα σας δείχνει το kritikobasket.gr.


Κυριακή 19 Ιουνίου
Α’ όμιλος
ΜΕΤΣ Β’ 17.00 ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ
ΜΕΤΣ Β’ 19.00 ΑΓΕΧ – ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ


Β’ όμιλος
ΜΕΤΣ Α’ 17.00 ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ
ΜΕΤΣ Α’ 19.00 ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.