Eβδομάδα εκδηλώσεων για την καλαθοσφαίριση διοργανώνει ο Δήμος Μίνωα Πεδιάδας

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην καλαθοσφαίριση διοργανώνει η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας από τις 19 έως τις 25 Ιουνίου.

Σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος,  τον Αθλητικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου «Αναγέννηση», την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, το Σύλλογο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να φέρουν τη νεολαία πιο κοντά στον αθλητισμό,  δίνοντας της πρότυπα αναγκαία για ένα καλύτερο μέλλον, που θα την προστατεύσουν από τις αρνητικές προκλήσεις της εποχής.
Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
§  τη διοργάνωση του 5ου Arkalochori Basketball Camp (19-25 Ιουνίου), στο οποίο τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις από γνωστά ονόματα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.
§  Τη διοργάνωση ημερίδας στις 26 Ιουνίου με θέμα «Η καλαθοσφαίριση στη νέα οικονομική πραγματικότητα. Σκέψεις – προτάσεις». Προσκεκλημένοι στην ημερίδα, αλλά και ομιλητές είναι σημαντικοί προπονητές και αθλητές της καλαθοσφαίρισης, με συμμετοχές στην Α΄ Εθνική κατηγορία και την Εθνική ομάδα.
         Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6948046357 (κ. Μιχάλης Καλαϊτζάκης) 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.