Ξεκίνησε το 5ο Arkalochori Basketball Camp .

Ξεκινησε σήμερα το 5ο Arkalochori Basketball Camp (19-25 Ιουνίου)το οποίο διοργανώνει η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας από τις 19 έως τις 26 Ιουνίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και τον Αθλητικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου «Αναγέννηση»,με κεντρικό σύνθημα ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ .



Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να φέρουν τη νεολαία πιο κοντά στον αθλητισμό,  δίνοντας της πρότυπα αναγκαία για ένα καλύτερο μέλλον, που θα την προστατεύσουν από τις αρνητικές προκλήσεις της εποχής.
Στη διοργάνωση του 5ου Arkalochori Basketball Camp, τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες  από γνωστά ονόματα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Τεχνικοί υπεύθυνοι του camp είναι οι γνωστοι προπονητές Γιώργος Κετσελίδης και Βαγγέλης Μάγειρας , οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ  του Αρκαλοχωρίου, ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.  


Η οργανωτική επιτροπή και οι διοργανωτές εκφράζουν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους, για την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και κυρίως  τη σύσσωμη παρουσία των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης της ομάδας του ΟΦΗ.

Ο σημαντικός θεσμός του camp αλλά και η ημερίδα που θα ακολουθήσει στο κλείσιμο θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και εφόδια για την ανάπτυξη τόσο της καλαθοσφαίρισης όσο και του αθλητισμού γενικότερα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.