Συνάντηση την Κυριακή στην ΕΚΑΣΚ για Π/Π και Π/Κ.

Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι εμπλεκόμενοι για τα πρωταθλήματα  Παμπαίδων και Παγκορασίδων, και την Κυριακή μετά το μεγάλο ντέρμπι Ηράκλειο-Eργοτέλης, θα συζητήσουν στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, το τι "μέλλει γενέσθαι".

  Οι παράγοντες των σωματείων, που πραγματικά "κόπτονται και αγωνιούν", για τις υποδομές συναντούνται την Κυριακή στα γραφεία της Ένωσης, με σκοπό την εξεύρεση λύσης στα δυο "πολύπαθα" πρωταθλήματα. 
Με πρωτοβουλία του προέδρου της Ιεράπετρας κ.κ.Βαγγέλη Πλεξουσάκη ,καθώς και εκπρόσωποι-παράγοντες των περισσοτέρων σωματείων,θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους διαιτητές (κριτές;), για να συζητήσουν.
Να σημειωθεί πως  έχουν προσκληθεί όλα τα Σωματεία της  Κρήτης,ενώ και οι προπονητές αμέσως μετά το Συνέδριο στο Ρέθυμνο αναμένεται να δηλώσουν παρουσία.
 Ευχή όλων να βρεθεί  η χρυσή τομή..
Υ.Γ...Αναδημοσιεύω το σχολιο που μου άφησε ο "Μιχάλης", στην ανάρτησή μου χθές, "Απάντηση Νίκου Σειραγάκη"


"Αλήθεια, με αφετηρία τους "χομπίστες" (?) διαιτητές που ζητούν τριπλασιασμό των αμοιβών και μεταφορά ανά ένας (?) στα γήπεδα (καλά ποιόν κοροιδεύουν), έχω την εντύπωση, ότι κάποια, δήθεν πρωτοκλασσάτα τοπικά σωματεία, βολεύονται, αφού έχουν ρίξει το βάρος σε καμμια δεκαριά παιδιά που αγωνίζονται στους Παίδες και είναι αυτοί που απαξιώνουν το άθλημα στις μικρότερες ηλικίες. Αλήθεια τους μάραναν τα 400 Ευρώ που τους ζητούνται (που είναι πολύ εύκολα να τα μαζέψουν με μια πολύ απλή κουπονοδιανομή), και οχυρώνονται πίσω από αυτό, αδιαφορώντας για τις εκατοντάδες 12χρονους-15χρονους αθλητές που διψούν να λάβουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα. Ντροπή και από τους διαιτητές και από την ΕΚΑΣΚ (τη πλέον αποτυχημένη κρητική αθλητική - και όχι μόνο - ένωση), αλλά κυρίως με τα σωματεία που βολεύονται από την αναμπουμπούλα αυτή. Ντροπή !!!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.