ΕΚΑΣΚ:Δεν ορίζει αγώνες ούτε στις 6-7 Νοεμβρίου-Σε δόσεις οι οφειλές προς το ΙΚΑ.

Την ημέρα του "ΟΧΙ", (μας έκανε εντύπωση αλήθεια), η ΕΚΑΣΚ με δελτίο τύπου ανακοινώνει τον μη ορισμό αγώνων λόγω εκλογών,ενώ θα προσλάβει (ελέω περικοπών), δυο προπονητές για το αναπτυξιακό.Τέλος σε δόσεις θα εξοφλήσει τις οφειλές της προς το ΙΚΑ.


Δελτίο τύπου 28 Οκτώβρη 2010
                        
Δύο προπονητές για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ /ΕΚΑΣΚ  θα προσλάβει η Ένωση για την περίοδο 2010-11.Ο ένας θα είναι στα αγόρια και ο άλλος στα κορίτσια και η ευθύνη τους θα είναι για όλη την  Κρήτη, μια και η ΕΟΚ  αποφάσισε περικοπές .Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές του νησιού θα μπορούν μέχρι 10 Νοεμβρίου να στείλουν τα βιογραφικά τους στην ΕΚΑΣΚ .
Στο  μεταξύ η Διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε να μην ορίσει αγώνες πρωταθλημάτων της ούτε το Σαββατοκύριακο  6-7 Νοεμβρίου ,λόγω  δημοτικών εκλογών και επίσης σε 36 δόσεις να εξοφλήσει τις όφειλες της (ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων), προς το ΙΚΑ που συνολικά είναι 11190.38 ευρώ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.