Εξελίξεις στην ΕΚΑΣΚ με θέμα την διαχείρηση των οικονομικών


"Χιονοστοιβάδα"εξελίξεων έχομε τον τελευταίο καιρό στην Ένωση καλαθοσφαιρικών Σωματείων της Κρήτης.Αιτία δεν είναι τίποτα άλλο εκτός απο την οικονομική διαχείρηση της ένωσης.Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του cretalive.gr :"




   στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ, που και αυτό είχε σαν αποκλειστικό θέμα τις οικονομικές εκκρεμότητες, ο Ταμίας της Ένωσης  δεν παρουσίασε τα ζητούμενα αναλυτικά στοιχεία για το επίμαχο χρονικό διάστημα, ζητώντας νέα χρονική παράταση μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουλίου.
Μετά και από αυτήν την εξέλιξη ο Γραμματέας της ΕΚΑΣΚ Γιάννης Λεβέντης καταθέτοντας  πρόταση στο ΔΣ , ζήτησε την παράδοση του ταμείου της Ένωσης, πλήρη παραστατικά ενώ τόνισε ότι εάν δεν γίνει αυτό θα ζητήσει και την παραίτηση του Ταμία από την θέση του, λέγοντας μάλιστα ότι αν δεν την υποβάλλει  ο ίδιος θα καταθέσει στο επόμενο ΔΣ μομφή εναντίον του, πρόταση την οποία ψήφισαν ομόφωνα όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.  
Να σημειωθεί σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ:".Με άρθρα και σχόλια έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στις περίφημες πλέον δύο αναλήψεις χρημάτων, ύψους 18.000€, που έγιναν τον Μάρτιο του 2010 και έχουμε θέσει ευθέως το ερώτημα που και με ποιες αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ διατέθηκαν τα χρήματα αυτά.
Το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ στην συνεδρίαση του στις 17 Μαΐου είχε ζητήσει από τον Ταμεία της Ένωσης πλήρη στοιχεία για την διάθεση αυτών των χρημάτων και τα σχετικά παραστατικά."
και ολοκληρώνει:
Ύστερα και από αυτές τις πολύ σοβαρές εξελίξεις, λίγες ημέρες μάΕξελίξεις στην ΕΚΑΣΚ με θέμα την διαχείρηση των οικονομικώνλιστα πριν την διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΑΣΚ (24 ή 25 Ιουλίου), αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το νεό διοικητικό συμβούλιο που προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 14-7-10 και οι εξηγήσεις που θα δοθούν από τον ταμία.
Περιμένουμε τις επίσημες εξξαγελίες της Ένωσης για να τοποθετηθούμε.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.