Ο Μίλαν Ψάλτου στον ΟΦΗ


Σπουδαία προσθήκη για τον ΟΦΗ.Απέκτησε τον Ελληνο – Σέρβο  Μίλαν Ψάλτου .!!!!
Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση για Α.Τσακιρίδη,ναυαγεί του Καρασταμάτη ,το βάρος στον...άσσο.

Από το επίσημο σαιτ της ομάδας αντιγράφουμε:





Ο Μίλαν Ψάλτου είναι Ελληνο – Σέρβος, γεννημένος στις 8-6-1984 στην Σερβία, αγωνίζεται στις θέσεις 3  - 4 και έχει ύψος 2.05.
Ο παίκτης με τα χρώματα της Λιβαδειάς
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτίζαν, όπου έπαιξε μέχρι και την Εφηβική ομάδα, ενώ εκείνη την περίοδο είχε 25 συμμετοχές στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην Ελλάδα (ο πατέρας του είναι Έλληνας), και αγωνίσθηκε με την σειρά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (Β’ εθνική), Ιωνικός  Λαμίας (Γ’ και Β’), Αρκαδικός (Γ), Λιβαδειά (Γ), και πέρυσι στην ΑΕΚ Άργους στην Β’ Εθνική.


Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ο Μίλαν Ψάλτου έκανε την παρακάτω δήλωση : “είμαι πού χαρούμενος που έρχομαι στην Κρήτη και στον ΟΦΗ, μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και πιστεύω ότι όλοι μαζί, παίκτες – προπονητής – διοίκηση – κόσμος, θα την ανεβάσουμε ξανά στην Α2 ”.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε : “πήραμε ένα αθλητικό παιδί με μεγάλη όρεξη να αγωνιστεί και που ήθελε πολύ να έρθει στον ΟΦΗ

Αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και μαζί με τους ΜπάρδαΚαραδολάμη έχουμε πλέον πολύ καλές λύσεις"

 Μεταγραφικά....



Να σημειώσουμε εμείς ότι με την προσθήκη του ΕλληνοΣέρβου ,ελαχιστοποιείται οι δυνατότητες απόκτησης του Χανιώτη Μ.Καρασταμάτη.Ο δίμετρος Κρητικός (με το πολύ καλό τρίποντο)απομακρύνεται και το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός πλαίυ μέικερ.Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι πρώτος στην μεταγραφική λίστα το Πάσχα ήταν ο παίκτης που έκλεισε σήμερα (κι έτσι ο 34χρονος πλέι μέικερ παραμένει και με τη… βούλα πλέον παίκτης των νεοφώτιστων στην Α1),Ίκαρου Έσπερου Αλέξης Φαλέκας!!!!
Το όνομα που έχει ακουστεί πιο πολύ είναι του Κερασσοβίτη της Δάφνης.
-Παράλληλα σήμερα οριστικοποιήθηκε και η μετακίνηση του Α.Τσακιρίδη από την Δράμα....στο Ηράκλειο και αναμένονται πολύ σύντομα ανακοινώσεις.....


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.