ΟΦΗ:Παραμονή Αλέξη Μπάρδα,επιστροφή Μ.Σκαμνάκη


Κατόπιν επιθυμίας της τεχνικής ηγεσίας ,της διοίκησης ,αλλά και του ίδιου του παίκτη ο κορυφαίος κατά πολλούς την περσινή σαιζόν μα την ασπρόμαυρη φανέλα Α.Μπάρδας ,συνεχίζει για ένα χρόνο ακόμα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κρητική ομάδα.
**(Σ.Σ.Έτσι του χρόνου ο ΟΦΗ θα έχει στο ρόστερ του τους δυο Αλέξηδες που κατά κοινή ομολογία ήταν οι κορυφαίοι του τα δυο τελευταία χρόνια.!!!!Αυτο κι αν είναι επιτυχία !!)
Παράλληλα ο Εργοτέλης σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη Μ.Σκαμνάκη να επιστρέψει στον ΟΦΗ ,ενώ και ο Βαγγέλης Βλάχος έχει εκφραστεί θετικά για το ταλέντο του.


Αμέσως μετά στο επίσημο σαιτ του ΟΦΗ οι παραπάνω παίκτες δήλωσαν:





Μπάρδας: "Θα είμαι και εγώ στη νέα προσπάθεια"

"Μετά την περυσινή χρονιά, που ήταν μια κακή παρένθεση, οι φετινές κινήσεις της διοίκησης δείχνουν ότι η ομάδα έχει θέση υψηλούς στόχους. Μετά από την συνάντηση που είχα με τον προπονητή της ομάδας και την συζήτηση με την διοίκηση θα είμαι και εγώ κοντά στην νέα αυτή προσπάθεια και θα βοηθήσω για άλλη μια χρονιά ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΟΦΗ, τον κόσμο του  και την οικογένεια Ξημέρη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε άμεσα εκεί που αξίζει να βρίσκεται μια ομάδα με την οργάνωση του ΟΦΗ.

Σκαμνάκης: "Χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ"

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους, πολύ καλή οργάνωση και άριστο κλίμα σε όλα τα επίπεδο. Το ενδιαφέρον της διοίκησης και του προπονητή για εμένα με τιμούν και θα προσπαθήσω όσο μπορώ περισσότερο να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες τους και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους φετινούς στόχους της".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.