Με επιτυχια ολοκληρώθηκε το Chania Basketball Camp


Απόλυτη επιτυχία (τόσο οργανωτικά,όσο κι από πλευράς συμμετοχών )ολοκληρώθηκε το  1ο Chania Basketball Camp χθες.
Η τελευταία ημέρα περιλάμβανε αγώνες All Star, αλλά και της αναμέτρησης μεταξύ μικτών ομάδων γονέων-προπονητών, στο κλ. Κλαδισού.Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στα παιδιά που διακρίθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια τα οποία διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 6ημερου καμπ και σε αυτά που ψηφίστηκαν ως οι πολυτιμότεροι παίκτες-παίκτριες.
Οι προπονητές που δούλεψαν τα 5 γκρουπ του καμπ.Από αριστερά οι Σ.Γεωργίου,Θόδωρας και Ηλίας Λεκάκος,Κ.Πετρίδης,Φ.Δημητρουλάκη



Από αριστερά οι Β.Φραγκιάς,Γ.Μπαρκούρας (ταμίας της επ.μπάσκετ),Ελένη Λειβαδιτάκη(γραμματεία),Γεωργία Κωστούρου (υπεύθυνη προβολής),Μιχάλης Ξυλάκης (πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ)και ο Ι.Σκαραντωνάκης.

-Στο καμπ συμμετείχαν  περίπου 80 αγόρια-κορίτσια  και άφησε ικανοποιημένους ,την επιτροπή μπάσκετ (με πρωτοβουλία της οποίας διοργανώθηκε το καμπ και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον γνωστό προπονητή μπάσκετ Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος και έχει την ευθύνη διοργάνωσης και λειτουργίας του), στις δηλώσεις τους τόνισαν ότι το καμπ προσέφερε πολύτιμες εμπειρίες στους νεαρούς αθλητές-αθλήτριες, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συζητήσουν με γνωστά ονόματα που παίζουν στην Α1, όπως οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Καλαϊτζής, Μανώλης Παπαμακάριος, αλλά και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Καρύδα.
O M.Μπουρούσης  επί ...το πρακτέον στο καμπ
Ο πρόεδρος  του Κύδωνα κ.κ.Σάκης Κουβατσος (πάνω),κι ένας εκ των εκπρόσωπων των χορηγών κ.κ.Στέφανος Καφαντάρης(κάτω), πραγματοποίησαν μερικές απο τις απονομές.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.