Ολοκληρώθηκε το καμπ του Αγίου Νικολάου


Ολοκληρώθηκε  χθες το «3ο Agios Nikolaos Basketball Camp» με πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών -μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά- ηλικίας από 6 έως και 18 ετών, τα οποία κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου, του 2ου γυμνασίου και του ΤΕΙ στα Λακώνια. Όλα κύλησαν βάση προγράμματος  από την πρώτη μέρα,έως την τελευταία.




Πηγή των Φώτο:"agiosnikolaosbasketball"
-Τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά αγόρια και κορίτσια (μικρών τάξεων του δημοτικού) ανέλαβε ο προπονητής της ομάδας Νέων του Εργοτέλη Γιάννης Βισκαδουράκης έκαναν προπόνηση  στο κλειστό του 2ου γυμνασίου.
-Στο κλειστό του Αγίου Νικολάου βρέθηκαν τα μεγαλύτερα παιδιά (των μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού), με τα αγόρια να προπονούνται με τον προπονητή του Ηροδότου Γιάννη Λαδουκάκη, ενώ τα κορίτσια με τον περιφερειακό προπονητή Κρήτης των κοριτσιών Μιχάλη Δασκαλάκη.
-Τα μεγαλύτερα παιδιά τα οποία συμμετέχουν στο καμπ (γυμνασίου-λυκείου) προπονήθηκαν στο κλειστό του ΤΕΙ στα Λακώνια, υπό τις οδηγίες του προπονητή του Εργοτέλη Γιώργου Μακράκη και του περιφερειακού προπονητή Κρήτης των αγοριών Γιάννη Κόκκινο.
Το τελευταίο γκρουπ δούλεψε και με τον Λ.Ραφαηλάκη στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
Παράλληλα όλα τα παιδιά  είχαν την εμπειρία στη διάρκεια  της 5ης ημέρας να τους μιλήσει ο καταξιωμένος προπονητής κ.κ.Σ. Μαρκόπουλος .
Η τελευταία ημέρα περιλάμβανε διαγωνισμούς , αγώνες και απονομές διπλωμάτων .

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.