Hράκλειο:"Απάντηση" στην Κηφισιά"


Σε μπαράζ ανακοινώσεων εξελίσσεται η... επόμενη μέρα της αναμέτρησης του Ηρακλείου με την Κηφισιά. Οι Κρητικοί δεν άφησαν αναπάντητη την τοποθέτηση της διοίκησης του συγκροτήματος των βορείων προαστίων, απαντώντας σε... καυστικό τόνο. Μάλιστα, μαζί με την ανακοίνωση περιλαμβάνεται κι ένα βίντεο με τους ΑΜΑΝ!(athleticradio.gr)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Δεν δοκιμάσαμε καμία έκπληξη όταν διαβάσαμε την ανακοίνωσή σας (Δ.Σ. της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς) με αφορμή τον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα. Η δραματοποιημένη εικόνα που παρουσιάζει ο, σίγουρα απών από τη συνάντηση, συντάκτης της ανακοίνωσης δεν αρκεί για να δημιουργήσει λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτούς που επίσης δεν βρίσκονταν στο γήπεδο.

Είναι βέβαιο ότι, οι παρόντες 30 περίπου φίλαθλοί σας, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα υποστήριζαν ασταμάτητα την ομάδα σας με ενθουσιασμό αλλά και αχαρακτήριστες χειρονομίες προς τα παιδιά των ακαδημιών του Ομίλου μας τα οποία μετακινήσαμε, ώστε να παρακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι τον αγώνα από θέσεις της επιλογής τους, γέλασαν όταν την διάβασαν.

Με συστηματική προπαγάνδα προσπαθείτε να γίνουν οι αναλήθειες πεποιθήσεις. Πλην όμως, η πραγματικότητα προκύπτει από τα αδιάψευστα στοιχεία που αποτυπώνονται στο VIDEO στα στιγμιότυπα των τελευταίων λεπτών και της παράτασης και στη φωτογραφία της τελευταίας κρίσιμης φάσης που παραθέτει αμέσως με τη λήξη του αγώνα το www.kretaworldbasket.gr και κυρίως στο πλήρες DVD ολόκληρου του αγώνα και της παράτασης, των πανηγυρισμών κατά τη λήξη του μέσα στο γήπεδο, αλλά και της αποχώρησης των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας, των παραγόντων και των φιλάθλων σας από το γήπεδο προς το πούλμαν και την αναχώρησή του προς το αεροδρόμιο.

Όπως καταγράφεται η κατήφεια στα πρόσωπά τους σε όλη τη διαδρομή, προφανώς οφειλόταν στη δικαιολογημένη απορία τους σχετικά με τις εντολές του προπονητή σας ή στην αδυναμία και απροθυμία των παικτών σας να τις εφαρμόσουν. Δεν παραλείπουμε να τονίσουμε ότι είναι αστείο όταν ο προπονητής μιας ομάδας μπορεί να χαρακτηριστεί 'χορηγός' της αντιπάλου, να τολμάτε να μιλάτε για ριφιφί.

Στην κρίσιμη φάση, η επαναφορά της μπάλας έγινε από το κέντρο του γηπέδου. Ο Πετράκης έγινε αποδέκτης της λίγο έξω από τη γραμμή του τρίποντου και μόλις έγινε παραλήπτης της με δύο (2) τρίπλες (δηλαδή μία λιγότερη από τα θαυμαστικά που βάλατε στη ανακοίνωσή σας δίπλα στη λέξη πρόλαβε), ανέβηκε στο καλάθι και στη συνέχεια με εντός χρόνου άγγιγμα της μπάλας από τον Αρναουτάκη, έληξε η παράταση.

Κύριοι δεν υπάρχει ανάγκη για παροχή εξηγήσεων και μην ζητάτε να σας εξηγήσει τρίτος, αφού γνωρίζετε άριστα ότι η ερασιτεχνική Videocamera δεν παράγει αυτομάτως DVD, ότι το DVD το παραλάβατε τρεις (3) μέρες μετά τη λήξη του αγώνα και όχι μετά πάροδο δεκαπέντε (15) ημερών όπως έγινε με το DVD του πρώτου μεταξύ μας αγώνα, όπου ολόκληρος ο αγώνας διεξήχθη με χρονόμετρα χειρός τα οποία βεβαίως δεν χειρίζονταν αλλοδαποί.

Όσον αφορά στα περί προπηλακισμών, επιθέσεων με γροθιές, επιθέσεων στον προπονητή σας για να αποτραπεί από την κατάθεση ένστασης κλπ, παρακαλούμε για την επίδειξη έστω και μιας ιατροδικαστικής εκθέσεως που να διαπιστώνει έστω μώλωπες ή κλήση προς το ΕΚΑΒ ή το Βιβλίο Συμβάντων της Αστυνομίας όπου να καταχωρήθηκε το παραμικρό από τους αστυνομικούς που αποτελούσαν την πρωτοφανή σε αριθμό δύναμη, η οποία κατόπιν επιμόνου αιτήματός σας βρέθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα μας, και βρίσκονταν ακριβώς πίσω από τον πάγκο σας και δίπλα στους φιλάθλους σας και αν είχε συμβεί κάτι θα είχαν παρέμβει ή έστω στην ανακοίνωσή σας θα εκφραζόταν ένα παράπονο για την απαθή στάση της.

Αγαπητοί κύριοι, η ένστασή σας αφορούσε στο τελευταίο καλάθι και αφού εκ των υστέρων διαπιστώσατε κι εσείς ότι δεν ευσταθεί και ότι και ο πλέον κακόπιστος δέχεται ότι ήταν εμπρόθεσμο, τότε 'ανακαλύψατε' όλα τα υπόλοιπα που αποτελούν σενάριο από άλλο έργο.

Είναι όμως προφανής ο σκοπός της ανακοίνωσής σας όταν χαρακτηρίζετε 'παιχνίδι που θα σφράγιζε την άνοδό μας' έναν αγώνα που διεξήχθη ΕΞΙ αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και ότι ο αποκλειστικός στόχος σας είναι η ιδιαίτερη μεταχείριση στα τελευταία πέντε (5) παιχνίδια πρωτίστως της ομάδας σας αλλά προφανώς και των λοιπών συνδιεκδικητών του τίτλου. Δεν παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία της απάντησής μας, συμφωνώντας και εμείς με την άποψη ότι πραγματικά άλλοι τιμούν το χώρο και άλλοι τον προσβάλλουν με τη συμπεριφορά τους.

Υ.Γ. καλός φίλος της ομάδας μας που διάβασε την ανακοίνωση της Κηφισιάς, μας πρότεινε να παρακολουθήσουμε το παρακάτω VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=VzejAofEJWY, αφού βεβαίως τονίσουμε ότι δεν συσχετίζουμε τα τεκταινόμενα με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.