ΑΓOΡ: Άγγιξαν την πρόκριση στο Final-6 οι έφηβοι

Πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final-6 των Εφήβων βρέθηκε η πρωταθλήτρια Κρήτης ομάδα του ΑΓΟΡ, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, συμμετέχοντας στον Γ’ προκριματικό όμιλο, ο οποίος ολοκληρώθηκε στην Θήβα.        
   Σκεμπής-Στίκας(Πηγή φωτοgoodnet.gr):
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γκιουλέας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας, αν και ο στόχος της πρόκρισης δεν επιτεύχθει. Ο κ. Γκιουλέας δεν αμέλησε να ευχαριστήσει τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του Ρέθυμνο Aegean, Σταύρο Μυκονιάτη, ο οποίος βρέθηκε δίπλα στην ομάδα όλο αυτό το τριήμερο.

«Η ομάδα είχε πολύ καλή εικόνα, αλλά ήμασταν άτυχοι αυτή τη φορά. Ειδικότερα στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, όπου κρίθηκε η πρόκριση, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, τους πιέσαμε, αλλά στο τέλος μας γύρισε η τύχη την πλάτη. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεδομένου ότι όλες αυτές τις ημέρες βρέθηκε κοντά στην ομάδα μας, ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας Σταύρος Μυκονιάτης, δείχνει τη σημασία που είχαμε δώσει σε αυτό το τουρνουά. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς της ανδρικής ομάδας για την βοήθεια που μας πρόσφερε, αν και ταλαιπωρήθηκε αφού αμέσως μετά από το παιχνίδι της ομάδας στην Ξάνθη, βρέθηκε δίπλα στη δική μας ομάδα», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Γκιουλέας.(goodnet.gr)

  
ΑΓΟΡ – Άρης Θήβας 65 – 48
Τα δεκάλεπτα: 18-14, 36-21, 46-34, 65-48
ΑΓΟΡ (Γιάννης Γκιουλέας): Μπενάκης, Καπετανάκης, Καράλης 5, Σκεμπής 20 (1), Γαλεράκης, Σαρτζετάκης 9 (1), Σταμούλης 10 (2), Στίκας 14 (3), Φωτάκης 2, Μπουλιτσάκης 5.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.