Γ΄Εθνική:Η Κηφισσιά προσβάλει το κύρος του αγώνα !!!


Αναδημοσιεύουμε απο το (http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&i=45165&t=1&c=54&ofs111=24&w=0&m=1),την ανακοίνωση της ομάδας της Κηφισσιάς και επιβεβαιωνόμαστε αυτό που είχαμε γράψει στην κριτική του αγώνα οτι "θα υπάρχει και τρίτο ημίχρονο" .
Αναλυτικά:
****Η επικράτηση του Ηράκλειο σε βάρος της Κηφισιάς, το έφεραν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο 2ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία και εξέδωσαν... καυστική ανακοίνωση, διαμαρτυρόμενοι για τα όσα έλαβαν χώρα στο Λίντο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:           

"Μετά από χρόνια σιωπής στα οποία δεν απασχολήσαμε ποτέ την κοινή γνώμη με ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες παρά μόνο με την αγωνιστική μας δράση, η ΑΕΝ Κηφισιάς είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει δημόσια όσα άνευ προηγουμένου γεγονότα συνέβησαν την Κυριακή 28/03/2010 στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ηράκλειο. Ένα παιχνίδι που θα σφράγιζε την άνοδό μας στη Β’ Εθνική υπολογίζοντας ότι θα κριθεί μέσα στο παρκέ κι όχι στο παρασκήνιο, όχι με εκπρόθεσμο καλάθι, όχι με προπηλακισμούς στη διοίκηση της ομάδας μας, όχι με γροθιές στους παίκτες μας, όχι με διαιτητές που έκλειναν τα μάτια, όχι με χρονομέτρες που «ξεχνούσαν» να πατήσουν τον χρόνο...

Είμαστε υποχρεωμένοι δε, να προσβάλλουμε το κύρος του αγώνα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα προκειμένου να πάρουμε πίσω αυτό που με προκλητικό τρόπο εκλάπη από την ομάδα μας την οποία και θεωρούμε νικήτρια του αγώνα.

Συγκεκριμένα, δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και με το σκορ ισόπαλο, έγινε διπλό εξώφθαλμο φάουλ πάνω στον αθλητή μας Ανδρέα Ξενάκη από τον αθλητή Καραλή του Ηρακλείου, φάουλ που θα έδινε το δικαίωμα για ελεύθερες βολές. Και έγιναν μπροστά στα μάτια των διαιτητών οι οποίοι στο αεροδρόμιο έδωσαν την εξήγηση ότι... άφησαν πλεονέκτημα. Πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους προφανώς... Φαίνεται όμως, πως στο γήπεδο του Ηρακλείου απαγορεύεται να σφυρίζεται φάουλ αν κινδυνεύει να χάσει η γηπεδούχος ομάδα.

Ίσως βέβαια, αν είχε καταλογιστεί το πεντακάθαρο διπλό φάουλ να είχαν αποφύγει όλοι οι εμπλεκόμενοι να εκτεθούν ακόμα περισσότερο στην τελευταία φάση της παράτασης. Με το σκορ 89-90 υπέρ της ομάδας μας και 3’9’’ για το τέλος του αγώνα και το Ηράκλειο να έχει επαναφορά της μπάλας, ο αθλητής του Ηρακλείου Πετράκης πρόλαβε (!!!) να φτάσει με ντρίμπλα υπό πίεση ως το καλάθι, να αστοχήσει και ο αθλητής του Ηρακλείου Αρναουτάκης να πάρει το ριμπάουντ και να πετύχει το καλάθι.

Πώς να 'μεταφράσουμε' τις δηλώσεις του αθλητή του Ηρακλείου Πετράκη, στις οποίες υποστηρίζει ότι πέτυχε το καλάθι, ενώ στο Φ.Α. αναγράφεται φυσικά ότι το πέτυχε ο συμπαίκτης του; Μήπως ως ενοχή και προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας;

Πώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι αρνήθηκαν να μας παραχωρήσουν το dvd στο οποίο καταγραφόταν ο αγώνας;

Πώς να εξηγήσουμε ότι άλλες τρεις φορές στη διάρκεια του αγώνα διαμαρτυρηθήκαμε έντονα επειδή οι ΝΤΟΠΙΟΙ χρονομέτρες Σμυρνάκης Ορέστης και Αποστολάκη Στυλιανή έκαναν κακή χρήση του χρόνου των 24 δευτερολέπτων, πάντα κατά σύμπτωση υπέρ του Ηρακλείου;

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι κάποιοι είχαν αποφασίσει να βουτήξουν με το έτσι θέλω τον ιδρώτα και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς, γίναμε και μάρτυρες απρόκλητων επιθέσεων από τους ανθρώπους του Ηρακλείου.

Οι παράγοντες της τοπικής ομάδας προπηλάκιζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τους διοικούντες της ΑΕΝ Κηφισιάς.

Ο αθλητής του Ηρακλείου Νίκος Κρίτσαλος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα τον αθλητή της ομάδας μας Γιώργο Ψωμαδέρη.

Ο φροντιστής του Ηρακλείου επιτέθηκε με γροθιές στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Αντώνη Καραντώνη.

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλείου Μπάμπης Μαρκάκης, που προκαλούσε και στα 45 λεπτά του αγώνα, επιτέθηκε στον προπονητή της ομάδας μας Ηλία Παπαθεοδώρου όταν διαπίστωσε ότι εκείνος ήθελε να καταθέσει ένσταση, όπως και τελικά έγινε.

Όλα αυτά, σε πλήρη αντίθεση με τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου που ήταν άψογος, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πέσαμε θύματα ενός καλά οργανωμένου σχεδίου από το οποίο δεν είχαμε τη δυνατότητα να αποδράσουμε.

Θα το κάνουμε μέσω των δικαιοδοτικών οργάνων στα οποία θα προσφύγουμε προβάλλοντας το dvd το οποίο οι άνθρωποι του Ηρακλείου υποσχέθηκαν να 'βρουν' και να μας αποστείλουν, ελπίζουμε όχι αλλοιωμένο.

Έχουμε αποδείξει και συνεχίζουμε να περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και ολόκληρη την Ελληνική Ομοσπονδία και περιμένουμε να αποφασίσει ποιος είναι ο αληθινός νικητής του αγώνα τιμωρώντας παράλληλα συμπεριφορές που προσβάλλουν τον χώρο.

ΥΓ. Υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, το Ηράκλειο επικράτησε και πάλι στην εκπνοή της παράτασης, ωστόσο κανείς εξ ημών παρά την πίκρα της ήττας, δεν διαμαρτυρήθηκε καθ’ όσον το καλάθι ήταν έγκυρο. Επίσης, κανείς εκ των ανθρώπων της Κρητικής ομάδας δεν έπεσε θύμα επίθεσης. Το δε dvd παραδόθηκε αμέσως. Από τη στιγμή, όμως, που η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία, θα φωνάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για το ριφιφί του Ηρακλείου.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΑΕΝ Κηφισιάς"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.