Διαπιστεύσεις MME για την Εθνική Γυναικών

 


Η Εθνική Γυναικών θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τους αγώνες καλούνται να στείλουν το αίτημα διαπίστευσης ως τις 4/11 στο pressoffice@basket.gr.

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και του πρωτοκολλου υγείας που θα πρέπει να τηρηθεί, ενώ θα υπάρχει περιορισμός και στον αριθμό φωτογράφων. Εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενδέχεται να χρειαστεί να καθίσουν σε θέσεις χωρίς τραπέζι εργασίας. Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και η πρόσβαση στη μικτή ζώνη επιτρέπεται μόνο για το δίκτυο που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα γραφεία Τύπου των ομάδων. Απαραίτητη θα είναι η χρήση μάσκας.

Για την παραλαβή της διαπίστευσης και την είσοδο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ο εκπρόσωπος Τύπου να έχει αρνητικό αποτέλεσμα από τεστ COVID 19, το οποίο θα πρέπει να έχει γίνει 72 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων. Το ίδιο ισχύει και για τους φωτογράφους και για τους τεχνικούς.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Β3 14.00 Μαυροβούνιο-Ισραήλ

Α5 17.00 Ισλανδία-Σλοβενία

Α6 20.00 Ελλάδα-Βουλγαρία

Σάββατο 14 Νοεμβρίου

Β4 14.00 Σουηδία-Ισραήλ

Α7 17.00 Βουλγαρία-Ισλανδία

Α8 20.00 Ελλάδα-Σλοβενία

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.