Αναβολή στο Κύπελλο της ΟΣΕΚΑ


Την αναβολή του Κυπέλλου ανακοίνωσε η ΟΣΕΚΑ. Η έναρξη της διοργάνωσης είχε οριστεί για το προσεχές σαββατοκύριακο (31/10-1/11), όμως λόγω των αυξημένων κρουσμάτων της νόσου Covid-19, η διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν το πρώτο τζάμπολ στον θεσμό για την σεζόν 2020-2021. 

 

Αναλυτικά:
«Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές και τους συνοδούς τους, απέναντι σε όσους με τον έναν ή άλλο τρόπο μετέχουν στις αγωνιστικές της δραστηριότητες, αποφάσισε την αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου, ενώ θα εξετάσει -σε αγαστή συνεργασία με τους υγειονομικούς φορείς- αν θα απαιτηθεί η αναβολή των αγώνων της Α2, την επόμενη εβδομάδα.
Η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε δια της παρούσης να σας ενημερώσουμε ότι, σύμφωνα με την 30/10/2020 απόφαση της ΕΠΚ, που επικυρώθηκε με την από 30/10/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΕΚΑ, αποφασίστηκε αναβολή των αγώνων της Α΄ Φάσης του 22ου Κυπέλλου Ελλάδος 2020-‘21, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 31/10 – 01/11 (Τρίκαλα: ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΑΣΤΕΡΑΣ» – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ & Αθήνα: ΑΕΚ – ΧΑΝΘ, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων της νόσου Covid-19 και των εκτάκτων μέτρων, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Η ΟΣΕΚΑ, θέτοντας την υγεία και την ασφάλειά των αθλητών της σε απόλυτη προτεραιότητα, σε επικοινωνία και συνεννόηση με τη ΓΓΑ, την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ κι όλους τους αρμόδιους φορείς, το επόμενο διάστημα θα εξετάσει, την προοπτική διεξαγωγής των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Α2 του 23ου Πρωταθλήματος 2020-‘21, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 07-08/11 (Σέρρες: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΧΑΝΘ, Κομοτηνή: ΗΡΟΔΙΚΟΣ – Γ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΑΣΤΕΡΑΣ», Καβάλα: Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ – IBC ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Βόλος: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ, Αθήνα: ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΕΚ, Κρήτη: ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΑΣΚΑ)».

 

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.